“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 10 Aralık 2020, Perşembe 21:21 tarihinde eklendi. 2102 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yollar çamur deryası...

Edirne'de sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Kentin birçok noktasında cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri ve çukurlar sürücülere zor anlar yaşattı. Özellikle 1.Murat ve Şükrüpaşa Mahallesi'nde devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarda çamur ve bataklık oluştu.
Yollar çamur deryası...

Edirne'de özellikle hafta sonu etkili olan sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi. Kentin belli bölgelerinde devam eden altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan sokaklarda yağmur nedeniyle çamur yoğunluğu yaşandı.

1.Murat Mahallesi'nde Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan pazar esnafı da yollarda oluşan su ve çamur birikintileri nedeniyle zorluk yaşadıklarını belirtti. Alışveriş için pazara gelen vatandaşlar da araçlarının neredeyse çukurlar ve bozuk yollar yüzünden hurdaya döndüğünü bu duruma çözüm bulunmasını istediklerini belirtti.

Rögar kapağının içine çökmesi sonucuyla oluşan çukurlar tehlike saçıyor. Kentin birçok noktasında oluşan benzer manzara vatandaşları tedirgin ediyor.

Kentin çeşitli bölgelerinde çöken rögar ve ızgara kapakları trafik için büyük tehlike oluştururken son yaşanan yağışların ardından yollarda yaşanan çökmeler de tehlikeye davetiye çıkartıyor.  

1. Murat mahallesi Haşim İşcan Caddesi Dr. Saadet Yardım Sokak'ta ana yol üzerinde yağmur nedeniyle yolda meydana gelen çökme karşısında bazı vatandaşlar kendilerince geçici çözüm üretti. Yağmur nedeniyle yolda meydana gelen çökmenin tehlike arz ettiğini düşüne bazı vatandaşların çukurun önüne sandık koyduğu görüldü.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali