“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 MAYIS 2011, SALI 16:42 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Av Bayiinden Silah Çalan Şahıslar Yakalandı

Edirne'de bir av bayisinden 6 adet otomatik ve yarı otomatik av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ile 1 dizüstü bilgisayar çalan şahıslar yakalandı.
Av Bayiinden Silah Çalan Şahıslar Yakalandı edirne'de bir av bayisinden 6 adet otomatik ve yarı otomatik av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca ile 1 dizüstü bilgisayar çalan şahıslar yakalandı. Olayın haber verilmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Talatpaşa Mahallesi Eski İstanbul Caddesi üzerindeki M. Ş. 'ye ait av bayiinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayını inceleyen polis, iş yeri sahibinin ifadeleri doğrultusunda çalışmalara başladı.

6 bin TL değerinde malzeme çalınan iş yerinde incelemeleri yapan polis, iş yerinin yan tarafında bulunan plastik doğrama kapının sert bir cisimle kırılarak içeri girildiğini tespit etti.

Polisin, olayı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerinin tespitine yönelik yaptığı araştırmalar sonucu, aynı gün içinde G. B. , D. Ş. , Y. D. , A. K. ile yaşları küçük oldukları belirlenen F. B. ve S. Ö. yakalandı.

Çalınan bilgisayar ve silahlar, F. B. isimli şahsın babaannesinin evinde yapılan aramada ele geçirildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan şahıslardan D. Ş. , A. K. , Y. D. ve G. B. isimli şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 (Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali