“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 MAYIS 2011, Cuma 22:30 tarihinde eklendi. 885 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Kakava Festivali'nde Livaneli Coşkusu

Kırklareli 21'nci Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan ve 40'ncı sanat yılını kutlayan Zülfü Livaneli, konser alanını dolduran yaklaşık 15 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.
Kırklareli Kakava Festivali'nde Livaneli Coşkusu Kırklareli 21'nci Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan ve 40'ncı sanat yılını kutlayan Zülfü Livaneli, konser alanını dolduran yaklaşık 15 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kutlamaları Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Karagöz heykelinin önünde başladı. Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Cavit Çağlayan'ın Karagöz heykeline çelenk bırakmasından sonra resmi kortej yürüyüşü yapıldı. Festivale Bulgaristan'dan gelen ve mini etekli kıyafetleri ile kortej yürüyüşüne katılarak dans gösterileri sunan kızlar büyük ilgi gördü. Yürüyüş, İstasyon Caddesi'ndeki festival alanında sona erdi. Burada 150 kilo pirinç ve 60 kilo tavuktan yapılan pilav ile ayran katılanlara dağıtıldı. Dağıtım sırasında zaman zaman izdiham yaşandı.

DEV KAKAVA ATEŞİ

Kırklareli'de dün akşam festival alanına 1 ton meşe kütüğünden hazırlanan kakava ateşini Başkan Çağlayan ve CHP'li milletvekilli adayları birlikte yaktı. Kortej yürüyüşüne ve düzenlenen konsere Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın katılmaması dikkat çekti.

Bu yıl 40'ncı sanat yılını dolduran şarkıcı Zülfü Livaneli, festivalde sahneye çıktı ve alanı dolduran yaklaşık 15 bin kişiyi şarkılarıyla coşturdu.

Festival, Cumartesi günü Sertap Erener'in vereceği konserin ardından sona erecek.


(Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali