“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 11 MAYIS 2011, Carsamba 14:01 tarihinde eklendi. 639 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

O terörist teslim oldu!

Başbakan Erdoğan ın konvoyunda görev alan polislere silahlı saldırı gerçekleştiren PKK'lılardan biri teslim oldu
O terörist teslim oldu! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu mitinginden sonra Ankara'ya dönüşe geçen polis aracına pusu kuran PKK'lı teröristlerden biri Çorum'da teslim oldu.

Kastamonu'ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta Ilgaz Dağı'nın zirveye yakın Çatalçam Mevkii'ndeki kanlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra ormanlık alana kaçan teröristlere yönelik operasyon sürerken, Çorum'da bir terörist silahıyla birlikte teslim oldu.

Batman nüfusuna kayıtlı terörist Celal Bozkurt'un (25), cumartesi günü Çorum'un Mecitözü ilçesine bağlı Sırçalı köyün'de tarlada çalışan köylülerin yanına gelerek, "Ben teröristim. Beni jandarmaya teslim edin" dediği öğrenildi. Köylülerin muhtara haber vermesi üzerine köye gelen sivil bir jandarma ekibi teröristi teslim aldı.

Yapılan incelemenin ardından teröristin üzerinden 1 adet kaleşnikof, 3 adet el bombası ve 160'a yakın mermi ele geçirildi. 2002 yılında örgüte katıldığı belirlenen teröristin, karadeniz'de çeşitli eylemlere katıldığı bildirildi.

SALDIRIYI 7 KİŞİLİK GRUP GERÇEKLEŞTİRMİŞ
Kastamonu'da hain pusuyu gerçekleştiren 7 kişilik PKK'lı grubun daha sonra ayrıldıkları ve farlı yerlere dağıldıkları öğrenildi. Eylemden sonra gündüz saklanıp gece yürüyen terörist Çorum'a ulaşıyor.

İl Jandarma komutanlığı'nda sorgusu süren teröristin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali