“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 MAYIS 2011, Pazar 21:17 tarihinde eklendi. 657 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Feci Kaza Kamerada

Midibüsle Otomobilin Çarpışma Anı Saniye Saniye Görüntülendi
Feci Kaza Kamerada

 
 

Edirne'de yolcu midibüsü ile otomobilin çarpışma anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay Güngör Mazlum Caddesi üzerinde bulunan Cumartesi Pazarı yakınlarında meydana geldi. Zafer Akbaba'nın kullandığı 22 M 0165 plakalı şehiriçi yolcu taşıyan midibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolsüz sola dönüş yapmak isteyen Erşan Bukettaş'ın kullandığı 22 AR 407 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen araçlar bir et marketin önünde ancak durabildi. Kaza nedeniyle hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Erşan Bukettaş ve Hasan Turgut ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durum polise bildirildi. Bunun üzerine çok sayıda polis ve ambulans kaza mahalline geldi. Araç içinden vatandaşlarca çıkarılan yaralılara ilk müdahale olay yerigne gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı.

Kaza sırasında midibüste bulunan yolcular ve görgü tanıdığı vatandaşlar midibüs sürücünün çok hızlı araç kullandığını söyledi. Şehiriçi toplu ulaşım araçlarını kullanan vatandaşlar midibüs sürücülerinin daha fazla yolcu alabilmek için birbiriyle yarış yaptıklarını belirterek can güvenliklerinin olmadığını kaydetti. Vatandaşlar, yetkililerden toplu ulaşım araçlarının denetlenmesini istedi.


(Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali