“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 MAYIS 2011, Carsamba 07:10 tarihinde eklendi. 917 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başbakan'dan Bişder'e Plaket

Edirne Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER) Başkanı İbrahim İplikçioğlu, 'en fazla üye artışı sağlayan dernek' olarak plaketini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Başbakan'dan Bişder'e Plaket
 

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde "Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı" düzenlendi.

3 bin 500 civarında üyenin bulunduğu toplantıya Başbakan Erdoğan, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer katıldı. Toplantıda, Başbakan Erdoğan, iş adamlarına hitap etti. TUSKON toplantısının ardından ödül düzenlendi.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 163 dernek arasında en fazla üye artışı sağlayan dernek olan Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği'ne plaket verildi. Dernek Başkanı İbrahim İplikçioğlu, plaketini Başbakan Erdoğan'ın elinden aldı.

BİŞDER Başkanı İplikçioğlu, TUSKON'un kısa süre içerisinde Türkiye ekonomisine çok ciddi katkılar yaptığını belirtti. İplikçioğlu, Edirne'de faaliyet gösteren BİŞDER'in de yeni yönetim kurulu ile birlikte yaptığı başarılı çalışmaların dikkat çektiğini söyledi.

İstanbul'da yapılan TUSKON Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda en başarılı dernek seçildiklerini kaydeden İplikçioğlu, başarı plaketini Başbakan'dan almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İplikçioğlu, plaketini derneğe üye iş adamları adına aldığını sözlerine ekledi.

(Cihan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali