“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 30 Nisan 2011, Cumartesi 02:53 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Önce Kurtardılar, Sonra Üşümesin Diye Montlarını Verdiler

O-2 Karayolu Gaziosmanpaşa Mevkii'nde lastiği patlayan otomobil yolda ilerleyen TIR'a çarptı. 6 kişinin yaralandığı kazada, otomobilde sıkışan İnci Eremekçi itfaiye tarafından kurtarıldı.
Önce Kurtardılar, Sonra Üşümesin Diye Montlarını Verdiler O-2 Karayolu Gaziosmanpaşa Mevkii'nde lastiği patlayan otomobil yolda ilerleyen TIR'a çarptı. 6 kişinin yaralandığı kazada, otomobilde sıkışan İnci Eremekçi itfaiye tarafından kurtarıldı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan küçük Sümeyra'yı, abisi teselli etti.

Kaza, O-2 Karayolu Gaziosmanpaşa mevkiinde saat 23. 30 sıralarında meydana geldi. Edirne yönünde ilerleyen Ramazan Yön'ün kullandığı 68 HV 695 plakalı otomobil, ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Sağa-sola savrulmaya başlayan otomobil, sağ şeritte ilerleyen, Adnan Uzun yönetimindeki 34 BD 4556 plakalı TIR'a yandan çarptı. Kazada Cevdet Koca, Emrah Koca, Hacer Koca, Ramazan Yön ve Sümeyra Yön yaralandı. İnci Eremek ise çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Yoldan geçerken kazayı görerek yardıma koşan sürücüler, bir yandan yaralıları otomobilden çıkartırken bir yandan da polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Eremek, yerde 15 dakika boyunca ambulans bekledi. Eremek'e olay yerinde ilk müdehaleyi yapan itfaiye erleri, şoka giren yaralı kadının üşümesini engellemek için üzerine kendi montlarını örttü. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan küçük Sümeyra ve abisi kazaya yardım etmek için duran sürücülerden birinin otomobiline bindirildi. Süymeyra'yı sarıldığı abisi teselli etti. Kazada yaralanan 6 kişi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğtiim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol kazaya karışan araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. -


 (Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali