“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 25 Nisan 2011, Pazartesi 19:22 tarihinde eklendi. 722 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genel Seçime Doğru

MHP Edirne Milletvekili ve MHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Cemaleddin Uslu, iktidarları döneminde emeklilerin uzun süredir beklediği intibak düzenlemesinin yapılacağını söyledi.
Genel Seçime Doğru MHP Edirne Milletvekili ve MHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Cemaleddin Uslu, iktidarları döneminde emeklilerin uzun süredir beklediği intibak düzenlemesinin yapılacağını söyledi.

Uslu ve teşkilat yöneticileri, Seçim gezileri kapsamında Büyükdöllük köyünü ziyaret etti. Köy Kahvesinde köylülere seslenen Uslu, Seçim beyannamelerini anlattı.

Emeklilere her yıl bir defa Eylül ayı içinde kışa hazırlık yardımı olmak üzere bir maaş tutarında ödeme yapılacağını ifade eden Uslu, Seçim beyannamesinde emeklilere yönelik iyileştirmeleri şöyle aktardı:

"Emekli aylıklarındaki artışların, genel enflasyon endeksi yerine, bu kesimin tüketim kalıplarını ve hayat standardını dikkate alan özel endekse göre yapılması sağlanacaktır. Ekonomik büyümenin sağladığı refah artışı da emekli aylıklarına yansıtılacaktır. Farklı emekli aylıkları uygulamasına yol açan düzenlemelerin ortaya çıkardığı mağduriyeti gidermek amacıyla intibak düzenlemesi yapılacaktır. "

 

(Anadolu Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali