“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Nisan 2011, Carsamba 21:51 tarihinde eklendi. 931 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Öğrenciler Bartın'a Gitti

'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nden 40 kişilik öğrenci grubu, Bartın'a gitti.
Lüleburgazlı Öğrenciler Bartın'a Gitti Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell iş birliği ile hayata geçirilen 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nden 40 kişilik öğrenci grubu, Bartın'a gitti.

Proje kapsamında çeşitli ilköğretim okullarından seçilen 20'i kız, 40 öğrenci Lüleburgaz'dan Bartın'a doğru yola çıktı. Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Bartın'da geçireceklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Geleceğimizin teminatı gençlerimize ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerinin, zenginliklerinin tanıtılması için projenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İnsan ilişkilerinin geliştirilmesi, kuvvetlendirilmesi ile yurdumuzun diğer yerlerini tanımaları, şehirde yaşayanların kırsal hayatı, kırsal kesimde yaşayanların da şehir hayatını tanımaları çocuklar için çok önemli. Gönül Köprüsü Projesi, genç nesillerin yaşadıkları yere göre coğrafi ve ekonomik farklılıkları olan diğer yerleri görerek ülkemizi daha yakından tanımalarına imkân hazırlamaktır. Amaç, değişik illerde yaşayanlar arasında sevgi, arkadaşlık, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, kalıcı gönül köprülerinin kurulmasını sağlamaktır. "

Lüleburgaz Milli Eğitim Şube Müdürü Çetin ise Bartın'a giden öğrenci kafilesinin 25 Nisan tarihinde ilçeye döneceğini belirterek, "Bahçelievler İlköğretim Okulu Müdürü Levent Kılıçaslan ve TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Fadime Tomar'ın gözetiminde yapılan geziye, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri katılacak" dedi.

 (Doğan Haber Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali