“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Nisan 2011, Carsamba 12:48 tarihinde eklendi. 1187 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtara Muayene Ücreti Sürprizi

Edirne'de Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan, kendisine Devlet Hastanesi'nden gönderilen muayene ücretini ödemesi aksi halde icraya verileceği uyarısıyla şaşkınlığa uğradı.
Muhtara Muayene Ücreti Sürprizi
 
Edirne'de Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan, kendisine Devlet Hastanesi'nden gönderilen muayene ücretini ödemesi aksi halde icraya verileceği uyarısıyla şaşkınlığa uğradı. Hayatında muayene için hastaneye hiç gitmediğini belirten Korkan, hakkını hukuksal yollardan arayacağını bildirdi.

Korkan, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar Edirne Devlet Hastanesi'nde muayene olmadığı halde, hastaneden kendisine "tedavi borcu" olduğu yönünde tebligatının gelmesine çok şaşırdığını söyledi.

Yaklaşık 18 liralık bir borcunun olduğunu gelen tebligatla öğrendiğini ifade eden Korkan, şunları kaydetti:

"Postacı tarafından getirilen tebligatta, Edirne Devlet Hastanesi'ne 17, 80 lira tedavi borcum olduğu belirtiliyor. Üstelik belirtilen tarihte ödeme yapmazsam icra yoluna başvurulacakmış. Ben tedavi olmayı bırakın Edirne Devlet Hastanesi'nin önünden dahi uzun süredir geçmedim. İşin parasında değilim, ama kimlik sormadan, her önüne gelen bir isim söyleyip muayene oluyorsa bu yanlıştır. Benim adımı kullanarak muayene olan ve sahtekarlık yapan kimse ortaya çıksın. Devlet Hastanesi yönetimi de bunun önlemini alsın. Böyle davranışta bulunmaya meyilli kişilere göz açtırmasın. Ben bu parayı sorgusuz sualsiz tabi ki öderim ama ortadaki sorun mutlaka çözülmeli. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. "

Korkan'ın başvurusu üzerine, kendisinin adını kullanarak muayene olan kişinin tespiti için hastahane güvenlik kameraları görüntülerinin inceleneceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali