“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Nisan 2011, SALI 08:28 tarihinde eklendi. 829 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayıp Çocuğun Cesedi Ağaçta Asılı Bulundu

Tekirdağ'da dün geceden bu yana kayıp olan Zafer İlköğretim Okulu 4'ncü sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Emrullah Öngören, ablası tarafından evine yakın bir dere yatağındaki ağaca asılı halde bulundu.
Kayıp Çocuğun Cesedi Ağaçta Asılı Bulundu Tekirdağ'da dün geceden bu yana kayıp olan Zafer İlköğretim Okulu 4'ncü sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Emrullah Öngören, ablası tarafından evine yakın bir dere yatağındaki ağaca asılı halde bulundu.

Tekirdağ'da ailesi birlikte yaşayan Emrullah Üngören, dün akşam arkadaşları ile gezmek üzere evden çıktı. Gece eve gelmeyen Emrullah'ı bulmak için ablası Leyla Öngören, polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi ve polis tarafından her yerde aranan Öngören bulunamadı. Abla Leyla Öngören, arkadaşlarına sorduktan sonra kardeşini evinin yakınlarındaki tarlalarda ararken dere yatağındaki bir ağaçta kardeşini elektrik kablosu ile asılı olarak buldu. Kucağına alarak asıldığı yerden indiren abla Öngören, kardeşini hastaneye götürmeye çalıştığı sırada öldüğünü görünce polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri Emrullah Öngören'in öldüğü belirledi. Cumhuriyet Savcısı Hasan Çakıcı'nın incelemesi ardından Emrullah'ın cesedi otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sinir krizi geçiren su tesisatçısı baba Lezgin Öngören ile ağabeyi Raşit Öngören'i polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Kardeşini ölü olarak bulan Leyla Öngören ise Emrullah'ın tüm arkadaşlarını tanıdıklarını ancak tanımadığı insanlarla görüşmüş olabileceğini söyledi. Ailede 10 kardeş olduklarını söyleyen abla Öngören, kardeşinin neden öldüğünü mutlaka öğreneceklerini söyledi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

 

 (Doğan Haber Ajansı)
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali