“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 11 Nisan 2011, Pazartesi 21:34 tarihinde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP'nin Edirne Milletvekili adayları belli oldu.

MHP'nin Edirne Milletvekili adayları belli oldu.
MHP'nin Edirne Milletvekili adayları belli oldu.   
 12 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel seçimlerinde halen Edirne Milletvekili olan Cemaleddin Uslu birinci, Gürsel Şimşek ikinci, Doğu Şimşek ise üçüncü sıradan Edirne Milletvekili adayı oldu.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ ÖZ GEÇMİŞLERİ

Cemaleddin Uslu, 5 Temmuz 1956'da Edirne Keşan'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Anabilim Dalı'nda tamamladı. Trakya Birlik Genel Müdürlüğü'nde Müfettiş olarak işe başladı. Trakya Birlik Genel Müdürü olarak görev yaptı. İngilizce bilen Uslu, evli ve 2 çocuk babasıdır. Uslu halen Edirne milletvekilidir.

Gürsel Şimşek 1960 Bayburt doğumlu. 1985 yılında İstanbul Çapa Tıp Fakültesi mezunu. Bir süre doktorluk yaptı. 12 yıl İpsala Çeltik Üreticileri Birliği başkanlığı yaptı. Çeltik üreticisi. 2002 de 4. sıra, 2007 de de 2. sıra MHP adayı oldu. Evli, 2 çocuk sahibi. İngilizce biliyor.

Doğu Şimşek, Keşan 1983 doğumlu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Esnaf, bekar ve İngilizce biliyor.

- EDİRNE (Anadolu Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali