“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Ekim 2019, Cumartesi 14:57 tarihinde eklendi. 358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

179’UNCU MÜŞTERİYE SÜRPRİZ HEDİYE

PTT’nin 179’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Edirne Başmüdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törenin ardından yıldönümüne gönderme yapılarak günün 179’uncu şanslı müşterisine hediye verildi.
179’UNCU MÜŞTERİYE SÜRPRİZ HEDİYE

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe tarafından anıta çelenk sunumu ile devam etti.

“Müşteri memnuniyeti kuruluşumuz için çok değerli”

Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada, Teşkilatın 179’uncu kuruluş yıldönümüne, modern görünümü ile hizmet alanında birçok projeyi hayata geçirmiş olan, düşünce ve ufku ile çağı yakalamış olmanın gururu ve gelecekteki başarıları yakalamak için gerekli azim ve sebata sahip olarak birlik ve beraberlik duyguları içerisinde girmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan 179 yıllık geçmişi ile Türkiye’nin en eski kuruluşlarından biri olan PTT’nin hizmetlerine ilk günkü heyecanla devam ettiğini dile getiren Uğurtepe, “2019 yılında Şirketimizce Vergi tahsilatları, Bedelli Askerlik Ödemesi, Tapu Harçları tahsilatları ile efektif döviz alış ve satış işlemleri yapılmakla birlikte Dolar ve Euro satışlarına da başlanmıştır. Genel Müdürlüğümüzün hedefleri doğrultusunda uluslararası standartlara uygun, çağdaş ve teknolojik imkanlar kullanılarak saygınlık ve güvenirlilik bilinciyle sunulan bu hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti Kuruluşumuz için çok önemli görülmektedir.“ ifadelerini kullandı.

Her alanda atılım içinde olan ve müşterilerin beklentileri doğrultusunda kendisini yenileyen PTT kuruluşunun her daim aynı ilke ve anlayışla vatandaşların güvenine layık olarak hizmet verme gayreti içerisinde olacağını söyleyen Uğurtepe, “Kurulduğu günden bu yana tek ideali ülkesine ve milletine daha iyi hizmet vermek olan Kuruluşumuzun 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

179’uncu şanlı müşteri Nazmi Özçarıkçı oldu

Daha sonra kuruma gelerek 179’uncu sırayı alan şanslı müşteri Nazmi Özçarıkçı oldu. Şanslı müşteriye Cumhuriyet pul albümü hediye edildi.

PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, PTT teknolojiyi yakaladı. Teknolojiye uyum sağladık. Teknolojiye büyük yatırımlar yaptık. Türkiye’nin her yerinde şuan da en geniş otomasyon alanına sahip yani Türkiye’de 5 bin işyerini otomasyon ağıyla birbirine bağlamış vaziyette PTT dolayısıyla bizim hem PTT gişe hizmetleri hem ATM hizmetlerimizde vatandaşımız neredeyse biz oradayız. Bizde artık vatandaşı gişeye beklemiyoruz. Vatandaşın ayağına hizmeti götürüyoruz. Bundan sonra da inşallah daha güzel günlerde karşılaşırız.” Dedi.

Şanslı müşteri Nazmi Özçarıkçı ise, 179’uncu müşteri olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çok sık PTT’yi kullanıyorum. İnternet satışları ile de ilgileniyorum. Kargo gönderiyorum. Eşimin maaşı kendi maaşımı PTT’den alıyorum. Çok seri işlemler yapılıyor. Çok memnunuz PTT’den hizmetler gayet iyi daha da iyi olacak gibi duruyor. Geçmiş yılara göre daha ilerledi PTT’nin hizmet kalitesi PTT’nin 179. yılı hayırlı olmasını diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali