“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Mart 2011, Cumartesi 20:04 tarihinde eklendi. 1335 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Belediye Meclis Üyesi Ferit Kırağası CHP'den Edirne Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.

uzunköprü Belediye Meclis üyesi Ferit Kırağası CHP'den Edirne milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kırağası, CHP İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, ülkenin siyasal olarak zor günlerden geçmekte olduğunu söyledi. Bugünkü iktidarın izlediği iç ve dış politikalar ile hiçbir toplum kesiminin sorunlarına çözüm getiremediğini ileri süren Kırağası, şöyle devam etti:
Uzunköprü Belediye Meclis Üyesi Ferit Kırağası CHP'den Edirne Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı.  

"Cumhuriyet kurulduğundan bu yana halkın olan, halkın malı dış sermayeye satmıştır. Dışa bağımlılık artmış döviz kaybedilmiş işsizlik artmıştır. Basın özgür, yargı bağımsız değildir. Sayın Cumhuriyet Halk Partililer korku imparatorluğunun yükselmesini engellemek bizlerin görevidir, bu karanlık gidişe hep birlikte dur demeliyiz.

Atatürk'ün Cumhuriyeti, Atatürkçü düşüncelere sahip çıkan bireylerin ellerinde yükselmelidir. Bu ülkenin somut sorunlarına somut çözümler getiren her zaman halkın partisi olmuş, yeniliklerden korkmayan yüzüyle Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı vardır.

Ben de bu yolda edindiğim tecrübeler ışığında partimin bir neferiyim. Ülkeme hizmet etmek amacıyla Edirne Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olduğumu sizlere bildirmek isterim. Her zaman ülkemin ve partimin menfaatlerini koruyacağıma her koşul altında özveri ile çalışacağıma söz veriyorum."

CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu ise milletvekili adaylarının ön Seçim yapılarak belirleneceğini bildirdi.

Ciravoğlu, bazı internet sayfalarında "Edirne'de milletvekilliği ikinci sıralarının kontenjan olarak kullanılacak" şeklinde haberler yayıldığını, bunun doğru olmadığını kaydetti.

 

 

(Anadolu Ajansı)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali