McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Ocak 2016, Perşembe 18:02 tarihinde eklendi. 710 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü'de Tüm Yerel-Sen Toplu Sözleşme İmzaladı

Edirne Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçe belediyeleri ile imzaladığı toplu sözleşmelerin ardından, Uzunköprü Belediyesi’yle de toplu sözleşme imzaladı.
Uzunköprü'de Tüm Yerel-Sen Toplu Sözleşme İmzaladı

TÜM YEREL-SEN UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ İLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

Tüm Yerel-Sen tüm Türkiye’de olduğu gibi Edirne’de de sendikal anlamda başarıyla hızla yol almaya devam ederken, Kırcasalih, Havsa ilçe belediyeleri ve Edirne Belediyesi ile imzaladığı toplu sözleşmenin ardından, Uzunköprü Belediyesi ile de toplu sözleşme imzaladı.

Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, Yerel-Sen olarak Edirne’de önemli gelişmeler kaydettiklerini belirterek, “Yeni bir sendika olmamıza rağmen, Genel Başkanımız Doğan Koç liderliğinde, tüm ülkede üye sayımız hızla artmaktadır. Bizlerde Edirne’de bu yeni yapılanmayı tanıtmaya ve kamu emekçilerinin haklarını en iyi şekilde savunmaya çalışıyoruz.

Tüm-Yerel Sen Edirne Şubesi olarak da bizlerde Edirne merkez ve ilçelerde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kırcasalih, Havsa ve Edirne Belediyemiz ile yaptığımız toplu sözleşmelerin ardından, Uzunköprü Belediyesi ile de toplu sözleşme imzaladık.

Uzunköprü Belediyesi ile Tüm Yerel Sen Sendikamız arasında yapılan Toplu Sözleşme ile Uzunköprü Belediyesi kamu emekçileri her ay maaşlarına ek olarak en üst limitten toplu sözleşme ücreti alacaklar. Sözleşmeye katkı sunan Belediye Başkanı Sayın Enis İşbilen’e teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali