McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Ekim 2014, Salı 23:38 tarihinde eklendi. 466 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zekeriya Öz’e kötü haber!

Zekeriya Öz’e kötü haber!

Hakkında hukkusuz uygulamalar nedeniyle soruşturma talep edilen, ancak Cemaat’in elindeki HSYK 3. Daire tarafından soruşturma dosyaları kapatılan Zekeriya Öz’e kötü haber.

HSYK seçim sonuçlarına göre cemaatin kaybetmesi en çok Zekeriya Öz’ü zora soktu..

HESAP VERMEKTEN KURTULUYORDU

Ergenekon Davası’nı başlatan savcı olarak Türk hukuk tarihine geçen Zekeriya Öz, cemaatin hukuk alanındaki yapılanması tarafından korunarak yaptığı hukuksuz tüm uygulamaların hesabını vermekten kurtuluyordu.

HSYK 3. DAİRE KORUYORDU

Ardından hemen her fırsatta cemaat adına hükümetle mücadele eden ve 17-25 Aralık projelerinin arkasındaki isim de olan Zekeriya Öz, yapılan onlarca şikayete rağmen HSYK 3. Dairesi tarafından korunuyordu. HSYK 3. Dairesi tarafından yapılan bu şikayetler geri çevriliyor, soruşturmaya gerek görülmüyor, Zekeriya Öz dosyası açılmadan kapanıyordu.

CUMHURİYET SAVCISINDAN SORUŞTURMA SİNYALİ

HSYK seçimelerinde Cemaat’in hakim ve savcılarını ağır bir yenilgiye uğratan Yargıda Birlik Platformu Sözcüsü ve Ankara Cumhuriyet Savcısı Abbas Özden, seçim sonrası konuştu. Özden, “Malum yapı haricindeki hakim ve savcılar bu seçimin kazananı oldu. Bu seçim sonuçlarından sonra suça karıştığı iddia edilen Bolu Savcısı Zekeriya Öz gibi isimlere soruşturma izni verilecektir” dedi.

 

 

 

 

 

medyagündem

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali