McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Ekim 2014, Salı 13:12 tarihinde eklendi. 658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa yürüyüşü Yapıldı

Doğa yürüyüşü Yapıldı

 

 

 

Keşan’da bulunan 5 doğa sporları topluluğu ile Çanakkale’den bir doğa sporları topluluğu, önceki gün Keşan’ın Mecidiye Köyünde buluşarak, 17,5 kilometrelik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Keşan Saros Doğa Sporları Topluluğu (SARDOS), Keşan Doğa Sporları Topluluğu (KEDOST), Keşan İzcilik İhtisas Kulübü (KİZİK), Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (KYÇUBYO) Doğa Sporları Topluluğu, Korudağ Doğal Yaşam ve Çevre Derneği (KORUDER)  ve Çanakkale MayDos Trekking Grubu’ndan toplam 88 kişi, 12 Ekim 2014 Pazar günü saat 11.00 sıralarında Mecidiye Köyü’nden başladıkları doğa yürüyüşüyle, Mecidiye Göleti, Kartalkaya, Karagöl  güzergahını izleyerek yangın kulesine çıktılar. Burada yemek molası veren doğaseverler, orman parkurundan Gökçetepe-İbrice sahil yoluna çıkarak, yürüyüşlerini İbrice Balıkçı Barınağı’nda sona erdirdiler.

 

Mecidiye, Gökçetepe, İbrice üçgenindeki Korudağların uzantıları ve Saros Körfezi’nin eşsiz güzelliğini, 17,5 kilometre yürüyüşle izleme fırsatını bulan doğaseverler, havanın güzelliğinden yararlanarak Ekim ayında Saros Körfezi’nin berrak sularına girme fırsatı da buldular.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali