McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Ekim 2014, Çarşamba 19:30 tarihinde eklendi. 1099 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ata Savunma Sanatı Federasyonu Genel Başkanı Murtaza Ünlü ye Ziyaret

Ata Savunma Sanatı Federasyonu Genel Başkanı  Murtaza Ünlü ye Ziyaret

Yükselen başarı ve istikrar grafiği ile Türkiye de ilk sıralarda yerini almayı başaran Ata savunma sanatı doğu ve batı kültürüne has olan, bütün yakın dövüş sanatlarının tamamına alternatif olarak bütün dövüş tekniklerinin tamamını kapsayan ve 2006 yılında Murtaza ÜNLÜ tarafından kurulmuş olup % 100 Türklere ve bu topraklara ait bir savunma ve müdafaa sanatı olarak tarif edilen spor dalının kurucusu ve aynı zamanda Ata Savunma Sanatı Federasyonu Genel Başkanı Murtaza Ünlü yü Troydem derneği adına basın sözcüsü Ahmet Topaç ve  Edirne Ata Savunma Sanatı Spor Kulüp Derneği aynı zamanda Batı Marmara baş antrenörü Cem Akman ile birlikte makamında ziyaret etti.

Ata Savunma Sanatı Federasyonu Genel Başkanı  Murtaza Ünlü Edirne Spor Kulübü antrenörleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyen Başkan Ünlü, "Hocalarımızla irtibat halindeyiz. Her zaman çocuklarımız için daha fazla neler yapabileceğimiz konusunda görüşüyoruz. Bizler sporcu evlatlarımızla gurur duyuyoruz Troydem derneğinin sporcularımıza vermiş olduğu destek için tekrar teşekkür ediyorum dedi.

 

Ahmet Topaç Ünlü ve meşhur badem ezmecisi Keçecizade’nin göndermiş olduğu  Kavala Kurabiyesi ve diğer ürünlerini  ikram etti.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : ata savunma spor federasyon
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali