McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Eylül 2014, Cuma 20:30 tarihinde eklendi. 543 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keşan Belediyesi’ne EKPSS ile2 Engelli Memur alımı gerçekleştirildi.

KEŞAN BELEDİYESİ’NE EKPSS İLE
Keşan Belediyesi’ne EKPSS ile2 Engelli Memur alımı gerçekleştirildi.

EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı)’ye giren ve tercih olarak Keşan Belediyesi’ni seçerek kazanan 2 memur adayıyla ilgili, “Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğu’na Alınmaları Hakkında Yönetmelik” kapsamında Keşan Belediyesi’nde oluşturulan komisyon, 24 Eylül 2014 Çarşamba günü değerlendirme toplantısı yaptı.

DSC_0961

Saat 14.30 sıralarında başlayan ve Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan değerlendirmeye, engelli memur adayları ve komisyon üyesi olan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Meclis üyeleri; Neval Karaatlı, Nurgül Yıldırım, Mitat Beyazoğlu ve Şeref Uvacıklı katıldı.

DSC_0964

2014/2 EKPSS sonucu yapılan yerleştirme sonuçlarına göre Keşan Belediyesi’nin 2 engelli personel açığı talebinin komisyon tarafından değerlendirilmesi neticesinde, kazanan 2 kişinin işe uygunluğuna karar verildi ve alımları gerçekleştirildi.

DSC_0963

Aday memurlar; Hasan Erginbaş ve Halil Yaman’ın Keşan Belediyesi’nin engelli kadrosuna alınmasıyla birlikte Keşan Belediyesi’nin 4 engelli memur kadrosu da dolmuş oldu.

Keşan Belediyesi’ne 15 Nisan 2013 yılında 2 engelli memur ataması daha gerçekleştirilmişti.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda 6111 Sayılı Kanun’un 53 Maddesi’nde yapılan değişiklikle,  kurum ve kuruluşlar çalıştırdıkları personelin %3’ü oranında engelli personel çalıştırmak zorundalar.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali