McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Eylül 2014, Cuma 04:07 tarihinde eklendi. 591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğur Dündar IŞİD'le ilgili huri geyiğini ciddiye aldı

Uğur Dündar IŞİD'in nasıl bir örgüt olduğunu anlatmaya çalıştığı yazısında "Cennet ve huri" konularında artık kimsenin inanmadığı IŞİD geyiklerini köşesine taşıdı.
Uğur Dündar IŞİD'le ilgili huri geyiğini ciddiye aldı

ırak Şam İslam Devleti (IŞİD), son aylarda yaptığı eylemler ve internette yayınladığı videolarla bir anda dünyanın gündemine giren terör örgütü..

Örgüt, adından da anlaşıldığı gibi İslamcı kimliğiyle kendini tanıtıyor. IŞİD hakkındaki doğru veya yanlış iddiaların tamamı da İslamcı kimlik üzerinden ortaya atılıyor.

UĞUR DÜNDAR IŞİD GEYİKLERİNİ KÖŞESİNE TAŞIDI


Artık internette IŞİD geyikleri olarak yer alan ve doğruluğuna inanılmayan bazı iddialar da gündemdeki yerini koruyor. Sözcü yazarı Uğur Dündar, bu iddialardan özellikle içinde "huri" vaadi olanları ciddiye alıp köşesine taşıdı.

70X70 HURİ

Dündar, gençlerin IŞİD tarafından cennet ve huriler vaadiyle kandırıldığını anlattığı köşe yazısında şu örnekleri verdi:

... IŞİD, "Suriye'ye gidip şehit düşmeniz halinde, cennette 70 huri ve her hurinin 70 cariyesi sizi bekliyor olacak. Eğer bu dünyada evliyseniz, 70x70 huri ve cariyeyi ekleyin. İki üç ve ya dört eşiniz varsa, hesabı ona göre yapın" diyor. Hoca şu rakamı da veriyor: Toplam 24 bin 504 kadınınız olacak...

Cemaatten biri çıkıp "Hocam bir erkek bu kadar huri ve cariyeye nasıl yetişecek" diye sorunca şunları söylüyor: "Allah ona sürekli motor gücü nasip edecek"..
Ensonhaber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : ugur-dundar_huri
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali