McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Eylül 2014, Salı 17:05 tarihinde eklendi. 588 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nazlı Ilıcak son yalanıyla yine rezil oldu!

Nazlı Ilıcak son yalanıyla yine rezil oldu!

Paralel ihanet örgütünün tetikçiliğine soyunduğundan bu yana Nazlı Ilıcak sürekli yalanlarıyla da gündemde. “Üzüm üzüme baka baka kararır”  hesabı, Ilıcak da Gülen örgütünün kucağında iyice yalancı gazeteciye dönüştü.

Bugün de paralel gazete BUGÜN’deki köşesinde apaçık bir yalana imza attı.

Çankaya Köşkü tarafından resmen yalanlanıp Emine Erdoğan’a ait olmadığı açıklanan bir Twitter hesabından“Emine Erdoğan’ın resmi Twitter hesabı” gibi söz eden Ilıcak baltayı yine taşa vurdu.

candundar1

Ilıcak yalanıyla haliyle rezil oldu.

Aklınca Emine Erdoğan’la dalga geçmek isterken kendisini rezil kepaze hale düşürdü.

Bakın nasıl bir yalana imza attı:

Emine Erdoğan’ın göbek adı
 
Bu haber çok az gazetede yayınlandı. Hadiseyi en iyi şekilde değerlendiren Sözcü idi.

Emine Erdoğan’ın resmi Twitter hesabındaki İngilizce cümlelerin, Michelle Obama’nın hesabından “kes-yapıştır”yöntemiyle kopyalandığını gösteren haberden söz ediyorum: “Michelle Obama’nın profilinden kopyala-yapıştır yapan danışmanları, bir skandala imza attı. ABD’nin First Lady’si Michelle Obama, profilinde İngilizce olarak ‘Hesap danışmanlar tarafından yönetiliyor. First Lady’nin kişisel olarak yazdıkları -mo şeklinde imzalı’ denildi. (MO, Michelle Obama’nın adının ve soyadının baş harfleri.) Emine Erdoğan’ın danışmanları, aynı yazıyı kopyalayıp yapıştırınca, Emine Erdoğan, Twitter’a adım atar atmaz kullanıcıların alay konusu oldu.”

Böyle komik bir hadise karşısında Zaytung durur mu, o da hemen latife yaptı: “Emine Erdoğan’ın biosunun, zannedildiği gibi alıntı olmadığı, aslında göbek adının Michelle Obama olduğu açıklandı.”

Lafı geçmişken Zaytung’un başka esprilerini de sıralayayım:

* Ukrayna’da yolsuzluk yapan milletvekilinin vatandaşlarca çöpe atılması üzerine, Ankara’daki çöp konteynerleri tedbir amaçlı toplatıldı.

* Erdoğan’ın “O banka zaten batmış” sözüne, FED’den cevap geldi: “Pardon anlayamadık… Kime batmış!”

* Ve bir fotoğraf ile yorumu… Devlet görevlilerine şemsiye tutulmuş; gazimiz ise açıkta. Zaytung, ihmal gibi duran bu hadisenin “perde arkasını” açıklıyor: “Gaziler günü töreninde yağan rahmetten mahrum kalmaması için, gazimize şemsiye tutulmadı.”

Güleriz ağlanacak halimize.

nazli2

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : nazli
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali