McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 13 Eylül 2014, Cumartesi 01:42 tarihinde eklendi. 792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fetullah Gülen 12 Eylül darbesini böyle şakşaklamıştı

17 ve 25 Aralık darbe operasyonlarının talimatını verdiği iddia edilen Fetullah Gülen, 12 Eylül darbesini de desteklemişti. Gülen Örgütü şimdi de darbeciliği tescillenen 'sızıntı emniyetçileri' savunuyor..
Fetullah Gülen 12 Eylül darbesini böyle şakşaklamıştı

10 yıl bonunca dibinde yer aldığı AK Parti Hükümeti'ni sırtından hançerleyen Gülen Grubu'nun darbeciliği eskilere dayanıyor... Yargılamaları süren 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinde yer alan Paralel İhanet Çetesi mensuplarına sahip çıkan Gülen grubu, 34 yıl önce ise başarı ile sonuçlanan bir darbeye alkış tutuyordu.

'DARBECİLERE SELÂM DURUYORUZ'

Gülen Örgütü'nün dergisi 'Sızıntı'da başyazarlık yapan Fetullah Gülen 12 Eylül darbesinden bir ay sonra yayınlanan dergininin 21. sayısında darbecilere övgü dizmişti.

Son günlerde darbeciliği tescillenen emniyetçilere kalkan olan Gülen, şu sözlerle cuntacılara selâm göndermişti:

"Binbir vahşet senaryosunun sahnelendirilmesi karşısında, sessiz ve infialsiz kaldık.. Evet.. Bütün bir millet olarak arenalardaki kavgayı seyreder gibi, bu kanlı boğuşmadan hiçbir şey anlamadık.

Sahnenin bu rengarenk aldatıcılığı, ortalığı inleten valsin korkunç uyutuculuğu ve kostümün göz bağlayıcılığı karşısında, oynanan oyunun gerçek yüz ve vahşetini ilk sezen, son karakolun kahraman bekçileri oldu. Bu sezme, ümit dünyamızla yeniden kendimize gelmemizi ve kendi kendimizi idrak etmemizi temin etti.

Bu düşman kıskıvrak yakalama ve bir zaferdir. İçtimaî bünyenin harici bir kısım yalandan temizlenme, arındırılma düşüncesiyle onu aslına irca zaferidir. Bu zafer, kendinden ümit edilenleri getirdiği takdirde, Türk’ün zaferler hanesinde en müstesna yeri işgal edecektir. Böyle bir  girişime bir evvelki sene selam durulmuş ve gaziler ocağının yiğit eri Mehmetçik’e teşekkürler sunulmuştu."



YILLAR YILI BİNBİR SALDIRI İLE HARAP OLMUŞ HASTALIKLI BÜNYEYİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN  DAHA KÖKLÜ VE GÖNÜLDEN BİR HAREKET GEREKLİYDİ..

"Ne var ki, yıllardan beri, binbir saldırı ile harap olmuş bir bünye, böyle hemen bir ilaç vermekle iyi edilemeyeceği de muhakkaktı. Daha köklü ve daha gönülden bir hareket gerekliydi ki, milli bünyeyi kemiren yıllanmış kanserli hücreler berteraf edilebilsin."

ŞİMDİ, BİNBİR ÜMİT ve SEVİNÇ İÇİNDE, TAM DA ÜMİTLERİMİZİN TÜKENDİĞİ YERDE HIZIR GİBİ İMDADIMIZA YETİŞEN MEHMETÇİĞE BİR KERE DAHA SELAM DURUYORUZ..

"Ve, işte şimdi, binbir ümit ve sevinç içinde, asırlık bekleyişin ümit ışığı saydığımız, bu son dirilişi, son karakolun varlık ve bekasına alamet sayıyor; ümidimizin tükendiği yerde, Hızır gibi imdadımıza yetişen Mehmetçiğe bir kere daha selam duruyoruz."

Yeniakit

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali