McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 13 Eylül 2014, Cumartesi 00:42 tarihinde eklendi. 679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Troydem Engellileri Kaşa Yolcu Etti

"ENGELLERİ AŞIP KAŞ'TA DÜŞLERİMİZİN TATİLİNE GİDİYORUZ" Troydem'den yapılan yazılı açıklama şöyle
Troydem Engellileri Kaşa Yolcu Etti

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TROYDEM) ve Sarıyer Rotary Kulübü ile ortaklaşa yürütülen "Alternatif Kamp" projesi kapsamında; yirmi bedensel, zihinsel ve görme engellilerden oluşan kardeşlerimizi 13-19 Eylül tarihleri arasında Düşler Akademisi'nin Kaş'ta ki kampına götürülüyor. TROYDEM Dernek Başkanı Erkan Makas " Edirne'de bir ilki başarmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 10 kişilik destek ekibimizle beraber 20 kardeşimiz düşlerinin tatilini yapmaya gidiyor. Kardeşlerimiz kamp alanında hem tatil yapacak hem bir ekip çalışması içerisinde, bilgilerimizi paylaşarak,(Yaşayarak öğrenme) eğitim alacaklar. Troydem olarak Engelsiz bir Dünya için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Engelli aileleri ile bu projeyi paylaştığımızda çocuklarını hiç tereddüt etmeden bize teslim etmeleri ve siz varsanız bizde geliriz demeleri dernek olarak bizleri mutlu etti. Engellilerimizin her zaman yanlarında yer aldığımızı biliyor olmaları ve bu güveni verdiğimizden dolayı derneğimizde gönüllü çalışan ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız da her zaman derneğimize maddi ve manevi destek olan Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan'a ve Erdin Bircan'a bu projede de kardeşlerimizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. TROYDEM ailesi olarak öğrenci ve destek ekip sağladıkları için Özel Arda Özilke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizin Müdiresi Öznur Hocamıza, projeyi ortaklaşa bizlerle yapmak isteyen Sarıyer Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Osman Taşlıca’ya, Projenin İstanbul ayağında ki en büyük emekçisi TRYİAD Üyesi Gülay İdalı'ya teşekkür ederiz.

" TROYDEM Genel Sekreteri Gizem ARI "Hiç bir engel tanımadan Kaş’a gidiyoruz. Bu projeyi Engelli Kardeşlerimizle paylaştığımızda kardeşlerimizin o an verdikleri tepki heyecan gözlerindeki parıltı bize iyi ki bu projede varmışız dedirtti. Hiç bir is tek başına başarılmaz. Bu projede birçok kişinin, kurumun katkısı çok büyük basta Erdin Bircan’a, TRYİAD Üyesi Gülay Idalı'ya, Öznur Arslan hocamıza, Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a teşekkür ederiz Geri döndüğümüzde bizler susacağız kampa giden kardeşlerimiz neler yaptıklarını anlatacak dedi.

Troydem yönetim kurulu üyeleri, Mutlu Çekiç, Seher Kamberiz, Cafer Makas Ömer Bahar, ve Basın sözcüsü Ahmet Topaç Engelleri Aşıp Kaş’ta düşlerimizin tatiline gidiyoruz programına katılan kardeşlerimiz ve aileleri adına düzenlenen yemekte, çocukların yolculuk esnasında nerelere gidecekleri nelere dikkat etmeleri gerektiği ve yolculuk esnasında görev yapacak personeli tanıttılar. Ünlü ve meşhur badem ezmecisi Arslanzade Arif Meriç yolculara Kavala Kurabiyesi ikram etti ardından aileler çocuklarını el sallayarak yolcu etti

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali