McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Ağustos 2014, Cumartesi 11:05 tarihinde eklendi. 652 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Likya Yolu'nu çekemedi

Belgesel çekimi için geldiği Muğla'nın Fethiye ilçesine kaybolan Alman televizyoncu Bernd Girrbach ölü bulundu. Savcılık ve Jandarma'nın yaptığı ilk incelemede Girrbach'ın tırmanmaya çalıştığı yerden yuvarlanarak düştüğü tespit edildi
'Likya Yolu'nu çekemedi

Muğla'ya belgesel çekimi için gelen ARD televizyonu çalışanı 58 yaşındaki Bernd Girrbach'ın cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, iki gündür jandarma ve AKUT ekipleri tarafından aranan Girrbach'ın telefon sinyalinin yerini tespit etmek için bölgeye, iki seyyar baz istasyonu getirildi. Yapılan araştırmada sinyalin, Faralya Mahallesi Karaburun mevkisinden geldiği belirlendi. Jandarma komandolarının yaptığı aramada, Girrbach'ın ormanlık alandaki cesedine ulaştı.

YAMANÇTA YUVARLANDI

Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerince olay yerinde incelendi. İlk incelemelere göre, Girrbach'ın tırmanmaya çalıştığı yamaçtan yuvarlanarak düştüğü tespit edildi.

KAYBOLDUM MESAJI ATTI

Olay yeri inceleme ekipleri, Girrbach'ın yürüyüş sırasında kullandığı asasını da olay yerinde buldu. Ceset, incelemenin ardından cenaze nakil aracıyla otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ülkesinde çalıştığı televizyon kanalına hazırlayacağı 'Likya Yolu' belgeseli için araştırma yapmak üzere 26 Ağustos'ta konakladığı pansiyondan ayrılan Girrbach, bir süre sonra eşine cep telefonundan mesaj göndererek kaybolduğu bilgisini vermişti.

Eşi, aradan uzun zaman geçmesine rağmen Girrbach'ın telefonuna cevap vermemesi üzerine, jandarmadan yardım istemişti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali