McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Ağustos 2014, Salı 16:00 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

IŞİD'in Suikast Listesindeki Bomba İsim!

Vatikan üst düzey yerel yönetimiyle ilgili haberleri yayınlayan gazete, IŞİD'in suikast düzenleyeceği isimler listesine Papa'yı da eklediğini yazdı.
IŞİD'in Suikast Listesindeki Bomba İsim!

 

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francisco'nun İslamcı teröristlerin yeni hedefi olduğu iddia edidi. Roma'da yayınlanan Il Tempo gazetesi İtalyan gizli servisi kaynaklarına dayandırdığı haberinde IŞİD'in Papa'yı "Sahte gerçeklerin yaymacısı" olmakla suçlayarak tehdit ettiğini yazdı.

İTALYA GİZLİ SERVİSİ UYARDI
Vatikan üst düzey yerel yönetimiyle ilgili haberleri yayınlamakla ünlü 'Il Tempo' gazetesinin haberinde İtalyan gizli servisinin Vatikan Jandarmasını Papa'ya yönelik bir suikast tehdidine karşı uyardığı bilgisi yer aldı.

IŞİD, ŞİDDETİNİN DOZUNU ARTIRMAK İSTİYOR
IŞİD'in tehditi sonrası dünyanın çeşitli ülkelerinden gizli servis birimlerinin Papa Francisco'yu korumak için Vatikan'a geldikleri bilgisinin de aktarıldığı haberde, "Kendini İslam Devletinin halifesi ilan eden El Bagdadi öncülüğündeki İslamcı köktendinci grup, Avrupa ve İtalya'ya saldırarak şiddetinin dozunu artırma arayışında" ifadeleri kullanıldı.

İTALYAN GENÇLER IŞİD'E KATILIYOR
Gazetenin haberinde ayrıca son aylarda 50'den fazla İtalyan gencin İslam uğruna savaşmak için Suriye ve Irak'a giderek IŞİD'e katıldığı bilgisi de yer aldı.

PAPA, SALDIRILARI KINAMIŞTI
Papa Francisco birçok kez IŞİD'in saldırılarını kınayarak Ezidiler başta olmak üzere Irak'taki Hıristiyanlar'ın yaşadıkları drama dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve Hristiyan mülteciler yararına kullanılmak üzere kişisel hesabından 1 milyon dolarlık bağışta bulunmuştu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali