McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Ağustos 2014, Salı 15:55 tarihinde eklendi. 482 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elindeki terörist trollerle devlete saldıran paralel çetenin ironik ‘trol’ operasyonu!

Elindeki terörist trollerle devlete saldıran paralel çetenin ironik ‘trol’ operasyonu!

Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını Müdürü ve AA Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Küçükyılmaz, “Köşk’te Köstebek” iddiasını içeren haberlerde şahsına yönelik tüm hususların gerçek dışı olduğunu bildirdi. Küçükyılmaz’ın açıklamasındaki “Ancak ironiktir ki şahsımı trol hesaplarla ilişki içindeymiş gibi gösterme gayreti, yine bazı malum trol hesaplar tarafından sosyal medyada gündeme getirilmiş, akabinde ulusal medyada bir gazete bu iftiraları gerçekmiş gibi haber yapmıştır.” ifadesi dikkat çekiciydi.

Bu açıklamayla paralel terör örgütünün nasıl bir sahtekar olduğu da daha iyi anlaşıldı. “Fuatavni” gibi paralel trollerle devlete savaş açan paralel terör örgütü, hedefinde kim varsa şimdi “Ak Trol” diyerek itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Hatta “fuatavni” isimli paralel terörist trolün yazı yazdığı karanlık site Rotahaber, bir de utanmadan “Trol köstebek o mu?” diye manşet atıyor. Bonzaiden beyni süngerleşmiş haşhaşi takımının bu ruh hastası işleri artık inan zekasına hakaret noktasına geldi.

Paralel terör örgütünün “trollerle” devlete saldırması, tape-şantaj-montaj yalanlarıyla operasyon yapması “hak”, bunlarla savaşmak yasak, öyle mi?

İşte bunlar hep “P.İ.Ç”likten!

O HABERE SERT YALANLAMA

Cumhurbaşkanlığı İnternet Yayını Müdürü ve AA Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Küçükyılmaz, “Köşk’te Köstebek” iddiasını içeren haberlerde şahsına yönelik tüm hususların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Küçükyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetede “Köşk’te Köstebek” başlıklı bir haberin yer aldığını hatırlattı.

“Şahsımı işaret ederek öne sürülen tüm hususlar baştan aşağı mesnetsiz, yalan ve kurguya dayalı bir karalama kampanyasından ibarettir” ifadesini kullanan Küçükyılmaz, bu habere dayanarak, sosyal medyada hakkında ortaya atılan tüm iftiraların da aynı sürecin parçası olduğunu belirtti.

Küçükyılmaz, “karalama kampanyasına dahil olan taraflar hakkında, bugün itibarıyla hukuki süreç başlattığını” duyurdu.

Haberde iddia edilen trol hesaplarla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını ifade eden Küçükyılmaz, şunları kaydetti:

“Ancak ironiktir ki şahsımı trol hesaplarla ilişki içindeymiş gibi gösterme gayreti, yine bazı malum trol hesaplar tarafından sosyal medyada gündeme getirilmiş, akabinde ulusal medyada bir gazete bu iftiraları gerçekmiş gibi haber yapmıştır.

Bu can sıkıcı ortamda şahsımı hedef alanların, aynı zamanda bir süredir Türkiye Cumhuriyeti ve milletimize karşı yürütülen kirli operasyonların maşaları olduğunu bilmek hafif de olsa bir teselli kaynağıdır. Onlara bakarak, aslında durduğumuz yerin sağlam olduğunu da teyit etmiş oluyoruz.”

“Hizmete devam etmekteyim”

“Cumhurbaşkanlığındaki görevinden uzaklaştırıldığı” yönündeki gerçek dışı iddianın, söz konusu yayınların ciddiyet seviyesini gösterdiğini belirten Küçükyılmaz, “Halen Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milletimize şerefimle hizmete devam etmekteyim” ifadesine yer verdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali