McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Ağustos 2014, Pazartesi 01:55 tarihinde eklendi. 1698 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhteşem Bir Roman Düğünü

Edirne Tarihi Kırkpınar sahası içinde büfe işletmeciliği yapan Güven Serbesoğlu biricik oğlu Kahraman Azad için düzenlenen sünnet düğünü töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.
Muhteşem Bir Roman Düğünü

Kırkpınar sahası içinde büfe işletmeciliği yapan Güven Serbesoğlu Oglu Kahraman Azad için hiç bir masraftan kaçmayarak dillere destan bir Roman düğünü yaptı  Güven ben bu günü on yıl bekledim dedi

Nazmiye ve Güven Serbesoğlu’nun çocukları Kahraman Azad’ın sünnet düğününde, Orhan Esen ve birçok Roman sanatçı sahne aldı.

 

4 Murat av köşkü saray içi tesislerinde düzenlenen sünnet düğünü törenine ayrı bir coşku ve renk katan “Orhan Esen” düğün değil adeta, davetlilere müzik resitali sundu.

 

Delikanlılığa ilk adımını muhteşem bir düğün töreni ile atan küçük Kahraman Azad, deyim yerindeyse davete icabet eden misafirlerin adeta göz bebeği oldu.

 

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu  Meclis Üyesi Erkan Makas düğün töreninde sünnet çocuğu Kahraman Azada çeyrek altın taktılar.

Sünnet kıyafeti ile düğün pistine anne ve babası ile beraber gelen küçükKahraman Azad’ın heyecanı gözlerden kaçmadı.

Arabesk ve Türk sanat müziği sanatçısı  Orhan esen ve ardından karma sazlardan oluşan orkestranın sahne aldığı sünnet düğünü töreninde, havai fişek gösteri eşliğinde çalınan bir birinden güzel 9/8’lik roman havaları düğün sahibi ve davetlileri geç saatlere kadar eğlendirdi.

 

Oğlunun sünnet düğünü töreninde çok duygulanan ve pistten inmeyen Güven , oynayan çiftlere gece boyunca dolar saçtı.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali