McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ağustos 2014, Cuma 17:50 tarihinde eklendi. 1055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uyuşturucu tehdidinin ilacı manevi eğitimdir

Saadet Partisi Edirne il Başkanı Ali Demirkıran okulların açılmasına bir aydan kısa süre kala uyuşturucu tehlikesi karşısında tedbir alınması ve manevi eğitime önem verilmesi gerekir, dedi.
Uyuşturucu tehdidinin ilacı manevi eğitimdir

 


  Son yıllarda çığ gibi artan uyuşturucu,  gençlerimizin ve çocuklarımızın üzerine kâbus gibi çöken bonzai tehlikesine karşı tüm tedbirlerin alınması gerekir, Uyuşturucu ile mücadele konusunda kanuni alt yapı eksikliği var, diyen Demirkıran şunları söyledi; Uyuşturucudan yakalanan kişilerin ceza almadığına dair bir düşünce hâkim. Bu konuda ciddi müeyyidelerin olması gerekir. Emniyet teşkilatımızın kararlılık gösteren çalışmaları ve açıklamaları memnuniyet vericidir, ancak tek başına polisiye tedbirler yeterli değildir.

 Demirkıran açıklamasına şöyle devam etti;  Okullarımızda manevi eğitim ihtiyacı net bir şekilde kendini göstermektedir. Aslında yaşanan tüm sorunların temelinde manevi eğitim eksikliği vardır. Okullarda çocuklarımıza ahlaki ve manevi eğitimin verilmesi en önemli çaredir. Helal-haram kavramını öğretmek,  günahlardan kaçınmak, ahiret inancına sahip olmak çocuklarımızın bu tehlikelerden korunmasının yoludur.  Bu konuda hükümete ve özellikle Milli eğitim yetkililerine çok önemli görevler düşmektedir. 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali