McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Ağustos 2014, Pazartesi 20:33 tarihinde eklendi. 1077 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Paralel örgütünün yalanı, işte o ses kaydı!

star gazetesi bugün çarpıcı bir haberle, ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit’in Fethullah Gülen cemaatine mensup bazı kişilerin kendisini ölümle tehdit ettiğine dair sarsıcı sözlerini gündeme getirdi.
İşte Paralel örgütünün yalanı, işte o ses kaydı!

Bu haberin gündemde bomba gibi patlamasıyla paralel ihanet çetesi yeni bir yalan haberle Akşit’in o sözleri söylemediğini iddia etti. İddialarını Cevat Akşit’e ait olduğunu ileri sürdükleri bir Twitter hesabına bağladılar.

Ancak gerçeği ses kaydını açıklayarak Star gazetesi deşifre etti.

Star gazetesinin internet sitesinden paralel yalan şebekesine şu haberle cevap verildi:

*****

PARALEL MEDYA YALANLAMAYA ÇALIŞTI AMA…
 
STAR’da yer alan haber üzerine paralel örgüte yakın medya tarafından Prof. Dr. Cevat Akşit’e ait olduğu öne sürülen sosyal medya açıklamalarının gerçek dışı olduğu belirlendi. Prof. Dr. Akşit’in oğlu Sıddık Akşit, Akşit’e ait twitter, facebook gibi sosyal medya hesaplarının bulunmadığını, hoca adına yapılan açıklamaların Cevat Akşit’ten habersiz servis edildiğini stargazete.com’daki video kaydının üzerine başka bir açıklamaya gerek duymadıklarını söyledi.
 
Öte yandan paralel yapıya yakın yayın organlarının ses kaydına rağmen haberi yalanlama çabasına girmesi şaşkınlıkla karşılandı.
 
NOT: Prof. Dr. Cevat Akşit bu söyleşiyi 15 Mayıs 2013 tarihinde STAR Gazetesi’ne verdiğinde, 17 Aralık operasyonu başlamamış, ‘paralel yapı’ ifadesi Türkiye gündemine girmemişti. Akşit Hoca, açıklamalarında ‘paralel yapı’ ve ‘Fethullah Gülen beni öldürmeye çalıştı’ dememiş, kendisini tehdit edenlerin Gülen Cemaati mensubu olduklarını belirtmişti.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali