McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Temmuz 2014, Pazar 02:37 tarihinde eklendi. 5040 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiyenin En Zengini Edirneli Olan Akarın Bankalarda Para ve Miktarı Şöyle Video

Amerikan Merkez Bankası Ahmet Akar’ın 19 Milyar Dolarlık Haksızlık ve Yolsuzluk İddialarını Dikkate ve Takibe Aldı
Türkiyenin En Zengini Edirneli  Olan Akarın Bankalarda Para ve Miktarı Şöyle Video

 

FED’E Göre; Türkiyenin En Büyük Zengini Edirne’de

Yılan hikâyesine konu olacak konu hakkında kendisi ile görüştüğümüzde

Balkan Savaşı sırasında göç eden Hacı Bekir İzzet, dedem olur. Haskova´nın Yatıcık Köyü´nde yaşayan dedem o yıllarda Bulgaristan´ın önde gelen zenginlerindenmiş. Kendisine ait ipek ve sabun fabrikası ile hanları varmış. Evlerinin kapısında 17 çırak ve hizmetli çalışıyormuş. Dedem çeşitli sebeplerden dolayı 1918 yılında Türkiye´ye göç edip Edirne´nin Çömlekakpınar Köyü´ne yerleşmiş. Bu göç sırasında kendisine sadece 18 yaşındaki kızı ve büyükannem olan Nesibe eşlik etmiş. Uzun yıllar Edirne´de tüccarlık yapan Hacı Bekir İzzet, ölmeden önce babaanneme Bulgaristan´da bıraktığı hazinenin yerini bildirmiş. Buna göre İzzet Dede, evinin bahçesine 3 teneke, medresenin temellerine 3 kazan, bacalık içine 1 küp ve kuyu başına ise 1 bakır altın gömmüş. Büyükannem de bu sırrı benimle paylaşarak hazineyi bulup getirmemi söyledi. Ancak uzun yıllar bu vasiyeti yerine getiremedik. Bulgaristan´ın 2 Mart 1982 çıkardığı yasanının ardından ´servet bildirimi ve iadesi´ için müracaat ettik. Altınların yerini bildirdikten 4 ay sonra beklediği müjdeyi aldım. Başvurudan hemen sonra evde arama yapıldığını ve hazineye ulaşıldığını söylediler. Bulunan altınlarla yüzü gülen Bulgar yetkililer, gelişmeyi bir yazı ile Türkiye´nin Filibe Başkonsolosluğu’na bildirmişler. Dışişleri Bakanlığı´nın ´125/27-33´ sayı ile kayda aldığı yazıda, paranın 2 yıl boyunca kullanılacağını ve bu zaman sonunda ve hak sahibi kişinin hisse payı olan 260 milyon doları alabileceği belirtilmiş. Uzun görüşmeler sonucu paranın 15 Şubat 1985 yılında protokolle Türkiye´ye teslim edildiğini öğrendim. Kısa bir süre bana ulaşılmasını bekledim.” dedi. 1991 yılında Maliye Bakanlığı´na bağlı Gelirler Genel Müdürlüğü´ne müracaat ettiğini belirten Ahmet Akar, ilginç olayı anlatmaya şöyle devam etti: “Görevliler paranın Türkiye´de olduğunu ve tarafıma verilmesi için onay beklediklerini söyledi. Sonraki görüşmelerde ise dosyanın kaybolduğu söylendi. Aradan 20 yıl geçmiş olması ve 156 kez Ankara´ya gidip gelmeme rağmen parama ulaşamamıştım.

 

Son günlerde büyük bir gelişme kaydeden  Edirneli Ahmet Akar

Amerikan Merkez Bankası FED resmi bir yazıyla Türkiye’de hangi bankaların parasını kullandığını çekinmeden liste halinde göndermesini istedi.

T.C Kimlik Ahmet Akar adına Türkiye de görünen bankaların eski yıllara ait hisselerde borsada görünen para hareketlerinin şöyle olduğunu ifade etti.

Bu paralarda bloke olarak gözüküyor.

Bu Banka dökümleri Edirne 1. Asliye Hukuk mahkemesi kayıtlarında belge olarak bulunmaktadır.

Bütün bu belgeler; Avrupa insan hakları mahkemesi Dosya NO:48496/ 12 Ahmet Akar adına belge kayıtlıdır dedi.

Akar : Tercüman vasıtasıyla 1.5 Yıl önce davanın Ahmet Akar lehine bittiği öğrendiğini

Fransa’dan gelen Yüksek düzeyde Interpol yetkilileri Ahmet Akar’a ulaştığı ve kendisine yaptıkları açıklamanın şöyle olduğunu ifade etti

 Bulgaristan Hükümeti Resmi bir yazıyla dosyaya eklenmek üzere; Ahmet Akar’ın Parasını n Türkiye’ye teslim edildiğini mahkemeye beyan etmişlerdir.

Bu Mahkeme kararından sonra Amerikan Merkez Bankasına Dilekçe gönderen Ahmet Akar; Tüm Dünya Bankalarını Kontrolün da tutan FED’E Kaybolan  Parasının nerede olduğunu sordu ve bulunmasını istedi. FED bu  dilekçeden sonra harekete geçti.

Bu arada Medya ve Basında çıkan haberlere göre FED Ziraat Bankasını mercek altına alınarak İki ay içerisinde Bankada ki kara para ve diğer paraların ilgili paralarla ilgili  resmi açıklama istedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu  Ahmet Akar’a Ne  Demişti

PARAN HAZİNEDEDİR GEREKENLER YAPILIP, PARAN ÖDENECEKTİR                                                                                                                          

Sayın Sağlık Bakanımız  Müezzinoğlu iki yıl önce Milletvekili iken Büyük döllük köyünde ki Yağmur Duasında, Halkın için de sesli olarak Ahmet Akara; “Paran Hazinededir. Gerekenler yapılıp, Paran ödenecektir.” Dediğini ifade eden Akar .Tüm köy halkı bunu duymuş ve heyecanlanmıştı.Sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na bu sözünü bir kez daha buradan hatırlatmak istiyorum dedi

Akarın İddiasına göre Bu paralarda bloke olarak gözüküyor

1- GARANTİ BANKASI: 8 MİLYON DOLAR.

2- AK BANK : 13 MİLYAR  8 MİLYON DOLAR.

3-İŞ BANKASI: 29 MİLYON DOLAR.

4-YAPI KREDİ BANKASI:2 MİLYAR 6 MİLYON DOLAR.

5-VAKIF BANK: 3 MİLYON DOLAR.

6-HALK BANKASI: 3 MİLYON DOLAR.

7- ASYA BANK: 29 MİLYON DOLAR.

8-TASARRUF KALKINMA BANKASI:1 MİLYAR 7 MİLYON DOLAR.

9-FİNANS BANK:13 MİLYON DOLAR.

10-TEB BANK: 12 MİLYON DOLAR.

11- ŞEKER BANK:900 BİN DOLAR.

12-ALBARAKA BANK:1 MİLYAR 7 MİLYON DOLAR.

 

ZİRAAT BANKASI: 35 MİLYAR 169 MİLYON DOLAR


nettomedya trakya22

                                                                               video için tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali