McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Temmuz 2014, Pazartesi 18:11 tarihinde eklendi. 748 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamas'dan flaş açıklama!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Gazze kentinin doğusunda İsrail askerlerini taşıyan bir aracı RPG-29 tipi roketle vurduğu bildirildi.
Hamas'dan flaş açıklama! Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, Gazze kentinin doğusunda İsrail askerlerini taşıyan bir aracı RPG-29 tipi roketle vurduğu bildirildi. Tugaylar tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kassam, Gazze'nin Tuffah mahallesine giren İsrail askerlerini taşıyan bir aracı RPG-29 tipi roketle vurdu" denildi. İzzeddin el-Kassam Tugayları, dün akşam Gazze'de İsrail askerleri ile girdiği çatışmada Şaol Aron adlı bir İsrail askerini esir aldıklarını duyurmuştu.

  
5 ÖLÜ, 12 YARALI

Açıklamada, saldırıda 5 İsrail askerinin öldüğü, 12 İsrail askerinin de yaralandığı kaydedildi.

Ölen İsrail askerlerinden 2'sinin ABD vatandaşı olduğu belirtildi. İsimleri Max Steinberg ile Nissim Carmeli olarak açıklanan ölen ABD vatandaşı İsrail askerlerinin, California ve Texas eyaletlerinden olduğu belirtildi. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında ayrıca Dışişleri Bakanı John Kerry'nin bugün Gazze'deki duruma ilişkin Mısır’a giderek yetkililer ile bir araya geleceği belirtildi.

 Öte yandan İsrail'in Kanal 10 televizyonunda yayınlanan habere göre, kara saldırılarının başladığı 17 Temmuz tarihinden bu yana 5'i ağır yaralı 55 İsrail askeri hastanelerde tedavi görüyor. Gazze'ye karşı yürütülen hava ve deniz saldırılarını başladığı 7 Temmuz'dan bu yana ise 502 Filistinli hayatını kaybetmiş, 3 bin 150 kişi yaralanmıştı. İsrail'in dün sivillere yönelik gerçekleştirdiği Şucaiyye katliamında hayatını kaybeden 72 kişi arasında ise çok sayıda çocuk kadın ve yaşlı bulunduğu açıklanmıştı. 
 
AJANSLAR
Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali