McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Temmuz 2014, Pazartesi 03:58 tarihinde eklendi. 669 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çekiç : Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nde İşlediği Katliamı Kınıyoruz

Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nde İşlediği Katliamı Kınıyoruz
Çekiç : Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nde İşlediği Katliamı Kınıyoruz
 
 

Edirne İslam Gençliği Eğitim, Araştırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Habil Mert. Büro-Sen Edirne Şube Başkanı Mehmet Sait Ercan.Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Kadir Alkan ,ve bir çok vatandaş İsrail''in Gazze Saldırılarını Protesto etti.

 Edirne Eski Cami önünde toplanan grup, tekbir getirdi. Grup, buradan sloganlar eşliğinde Saraçlar Caddesi''''ne yürüdü.

 Grup içinde bulunan Tröydem başkan Yardımcı Mutlu Çekiç  Filistin’de tüm hızıyla devam eden ve acımasızlığıyla devam eden katliamı , Suriye’de, Irak’ta Doğu Türkistan’da, Arakan’da ve daha adını bile bilmediğimiz coğrafyalarda uygulanan zulmü şiddetle kınıyoruz.

 İsrail’in Gazze’nin doğu mahallelerine hedef gözetmeksizin düzenlediği saldırıda en az 60 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 420 kişi de yaralandı.

Filistin''''de Gazze’de tüm dünyanın gözü önünde savunmasız insanlar katlediliyor. Saldırıda hayatını kaybedenler arasında kadın ve çocukların yanı sıra bir basın mensubu ve bir sağlık görevlisi de bulunuyor. 

ABD ve Almanya tarafını belli etti. Dediler ki, ''''İsrail kendini savunuyor''''. Bu nasıl bir savunmadır? Günahsız insanları katletmek nasıl savunma olur? Bunun akılla vicdanla bağdaşması mümkün değildir. Bugün bir olma vaktidir, bugün dua vaktidir“ dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali