McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Temmuz 2014, Cumartesi 02:16 tarihinde eklendi. 1042 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKDYP

Nettomedya Yöneticilerden Ahmet Topaç'ın AKDYP Başlıklı Köşe Yazısı Şöyle
AKDYP

Edirne Ak Parti teşkilatı değişti 

 

Yeni atanan İl Başkanı Rafet Sezen bir koltukta iki karpuz taşımayı kendine yük saymıyor.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bırakmadan teklif edilen Ak Parti İl Başkanlığı görevini kabul etti. Aslında siyasi etik açısından hiçte şık olmayan bu durum Bakan ve Başkan açısından önemli görülmemiş olacak ki biz yaptık oldu. Yiyemezseniz gargara yapın anlayışı ile tecelli etti.

Rafet Sezenin hazırladığı yeni İl yönetim listesi ağırlıklı olarak başkanın geçmişteki siyasi kampından yani Doğru Yol Partili isimlerden oluşuyor.

Kurulduğu günden beri Ak Parti yönetimlerini işgal eden Ak Partililerde yeni listeye ve Rafet Sezen ismine oldukça tavırlı duruyorlar, hatta son il başkanı Müjdat Kahven’in “Neler oluyor? Ak Partinin siyasi kimyası bozuluyor,başbakanın davasını temsili bu isimlerle olabilir mi? Düne kadar başbakana küfür edenler bu gün parti yönetimine alınıyor bu nasıl iştir!Bakan Müezzinoğlu ne yaptığını bilmiyor !”diyerek rahatsızlıklarını yakın çevresi ile paylaştıkları konuşuluyor.

“Beygirciler” Ak partiyi ele geçirdi söylemi Edirne de gündeme oturdu.

Ak partinin kimyası ile oynandı diyenler teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman Soyluyu ve Sağlık Bakanı Müezzinoğlunu hedeflerine koymuş görünüyorlar.

Müezzinoğlunun kendine itaat edecek isimleri listeye koydurmasına da geçmişte Ak Parti de siyaset yapan isimler göreceğiz bakalım itaat ve sadakat mı yoksa dava idollerine bağlılık ve liyakat mı sonuç getirecek diyorlar.  .

   Aynı İsimler Müezzinoğlu’nun Edirne ye geldiği günden beri siyaseten başarısız olduğu amacının partiyi yükseltmek değil kendi Devr-i Saltanatını mutlu yaşam oluşturmak olduğunu söylüyorlar. Son olarak yapılan atamalarda da aynı itaat amacının öne çıktığını bu durumda partiye yeni bir zarar getireceğini ifade ediyorlar.

Ayrıca Rafet Sezenin de amacının Ak Partinin zaferi olmadığı yaklaşan Trakya Birlik seçimlerinde hükümet desteğini alarak yeniden başkan olabilmek olduğu konuşulanlar arasında.

Bakan Müezzinoğlunun Rafet Sezen ismini öne çıkarmakla Eski DYPli Yeni Ak Partili

Süleyman Soylu’nun bu atamada elini kolaylaştırdığı Müjdat Kahveyle birlikte çalışmaktan sıkıldığı bu yolla ekarte ettiği yine konuşulanlar arasında.

Ancak yaklaşan Cumhur Başkanlığı seçimlerinde Bakan Bey’in sadece arzularına itaatle partinin istenilen başarıya ulaşamayacağı ve muhtemel olumsuz seçim sonuçlarının doğal olarak tek sorumlusunun yaptığı bu atamayla Bakan Müezzinoğlu olduğu Edirneli Ak Partililerin konuştukları arasında.

 

Bilmenizi isterim ki bu satırları yazarıda tek ,her şeyi bilen adamlık pozisyonun geçmiş köhne fikirlerin argümanı olduğuna ve yeni yönetim anlayışlarında kolektif düşünce ve istişare nin önemine inanmaktadır. Ayrıca bunu anlayamayanlarında sonunun Hüsran olacağına inananlardan dır.  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali