McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 05 Temmuz 2014, Cumartesi 16:10 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Filistinli Muhammed'i benzin içirip diri diri yaktılar!

Geçtiğimiz Perşembe günü Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılarak öldürülen Filistinli Muhammed Ebu Hudayr'ın otopsi raporu açıklandı. Raporda, Yahudi yerleşimcilerin 17 yaşındaki Muhammed'e benzin içirip diri diri yaktıkları ortaya çıktı.
Filistinli Muhammed'i benzin içirip diri diri yaktılar!

Filistin'de kaybolan 3 yerleşimcinin ölü bulunmasını bahane ederek Filistinli çocuklara saldıran Yahudi yerleşimcilerin öldürdüğü 17 yaşındaki Muhammed Ebu Hudayr'ın ölüm sebebi belli oldu. Daha önce vücudunda yanık izleri olduğu ifade edilen Hudayr'ın otopsi raporu, Filistin'deki Ebu Kabir Adli Tıp Enstitüsü tarafından yayınlandı. Raporda, Hudayr'ın ölüm sebebinin, 'yakma ve yakmadan kaynaklanan komplikasyonlar' olduğu belirtildi.

Vücudunun neredeyse tamamı yanıklarla kaplı

Raporda, Ebu Hudayr'ın akciğerlerinde, canlı iken yanıcı maddelerin bulunduğuna rastlandığı ve onun bu şekilde ölüme terkedildiği ifade edildi. Vücudunun yüzde 90'ının yanıklarla kaplı olduğunun kaydedildiği raporda, yanıkların birinci dereceden dördüncü dereceye kadar olduğu vurgulandı.

'Hudayr'ın ölümü dönüm noktasıdır'

Olayın ardından açıklama yapan Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Muhammed Ebu Hudayr'ın Yahudi yerleşimciler tarafından vahşice öldürülüp cesedinin yakılmasının İsrail'le mücadelede dönüm noktası olacağını söyledi.

Filistin'de ölü bulunan 3 yerleşimciyi bahane eden Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılan Muhammed Ebu Hudayr, sabah namazına gitmek için evinden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. 2 Temmuz'da Kudüs'ün Şuafata bölgesinde Hudayr ölü bulunmuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali