McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Nisan 2014, Cumartesi 21:50 tarihinde eklendi. 777 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlü İlahiyatçılardan Gülen'e Şok Tepki: Hedefi Muhammedsiz Bir Din! VİDEO

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel’in moderatörlüğünü yaptığı Deşifre programı Dinlerarası Diyalog Platformu’nun maskesini düşürdü.
Ünlü İlahiyatçılardan Gülen'e Şok Tepki: Hedefi Muhammedsiz Bir Din! VİDEO

Yıllardır Dinlerarası hoşgörü temalı bir platformun sözcülüğün yürüten Fethullah Gülen ve onun hareketine mensup kişilerin gerçek amacı Deşifre programında masaya yatırıldı.

HEDEF HZ MUHAMMEDSİZ BİR DİN!

Deşifre yine çok konuşulacak bir programa imza attı. A Haber ekranlarında yayınlanan programda yıllardır Dinlerarası hoşgörü diye tutturanları asıl maksadının barış ve huzur olmadığı Vatikan merkezli bir Hz Muhammedsiz İslam anlayışı olduğu tüm detaylarıyla gözler önüne serildi.

İŞİN İÇİNDE VATİKAN DA VAR!

Batı dünyasında Hz Muhammed’e alenen yapılan iftira ve hakaretlerin de bu Vatikan merkezli Dinlerarası Diyalog’un bir projesi olduğu ortaya çıkmış oldu.

“BUNLAR MÜSLÜMANI DİNDEN ÇIKARIR”

Programa İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan, İlahiyatçı Yazar Ahmet Tekin ve Dinler Tarihi Uzmanı Dr. Lütfü Özşahin konuk oldu..

Programda söz alan Dr. Lütfü Özşahin Batı’da İslam Peygamberi Hz.Muhammed’e yönelik çirkin kampanyalar yürütülürken onlarla ‘Dinler arası diyalog’ kurmanın mümkün olmadığına dikkat çekerken; “Batı’da İslamiyete karşı, barbar, hiç bir ahlaki sıfatı olmayan algı var. Bunlar Batı’da kesinlikle değişmemiştir. Hz.Muhammed dediğiniz zaman Batı medeniyetinin tüyleri ürperiyor. Şimdi gelelim Fethullah Gülen’in yürüttüğü ‘Dinler Arası Diyalog Projesi’ne. Bu bir Vatikan projesidir. Tam anlamıyla misyonerlik projesidir. Müslümanları dinden çıkarmaktır. Dinden uzaklaştırmaktır. Asıl amaç Müslümanlığı ılımlaştırmak değil. Hz.Peygamberi örnek olmaktan çıkarmaktır” şeklinde konuştu…

GÜLEN: “MUHAMMED RESULULLAH DEMESE DE OLUR”

İlahiyatçı Yazar Ahmet Tekin ise; “Siz Hz.Peygamberi ortadan kaldırırsanız Allah’a inanmış mı oluyorsunuz? Fethullah Gülen ‘Muhammed Resulullah demese de olur. İslamla diğer dinlerin ortak yönlerini alalım gerisini atalım’ diyor. İslamla ortak yönü ne olabilir yüzde bir bile değildir. Bu insanı dinden çıkarır” dedi.

“ALLAH’A ŞİRK KOŞMAKTIR”

İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Demircan’da cemaatin televizyon kanalında Hz.Peygamberin kamyonete bindirilmesini sert bir dille eleştirirken; “Hz.Peygamberi Kamyonete bindirmek,
 Türkçe Olimpiyatları’na Teşrif Etti’ demek. Allah’a şirk koşmaktır” şeklinde konuştu…




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
analizmerkezi
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali