McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Nisan 2014, Cumartesi 21:33 tarihinde eklendi. 1119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Davutoğlu'ndan 'Başbakan Olacak mısınız?' Sorusuna Flaş Cevap!

Başbakan Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkması durumunda Başbakan adayları arasında adı geçen Ahmet Davutoğlu konuyla ilgili olarak sorulan soruya cevap verdi.
Davutoğlu'ndan 'Başbakan Olacak mısınız?' Sorusuna Flaş Cevap!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kanal 7 televizyon kanalında katıldığı "İskele Sancak" programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Programda kendisiyle ilgili Başbakanlık için adının geçtiğinin hatırlatması üzerine Davutoğlu, "Bu sorular bana iki, üç sene önce de gündeme geldiğinde böyle bir şeyi zihnimden geçirmeyi, telaffuz etmeyi zül addederim demiştim" ifadesini kullandı.

Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üzerimizdeki emenatin hakkını nasıl vereceğimizi düşünmemiz lazım.Şu anda yaptığımız bir iş var dış politika anlamında. Zaten öyle yoğun bir tempomuz var ki bunun hakkını vermek durumundayız. Şu anda günlük hayatımızda beni ilgilendiren yegane mesele üzerimde taşıdığım emanetin hakkını vermektir. Şu an Başbakan, Başbakanlık makamının hakkını yerine getiriyor. Bizde tüm bakan arkadaşlarımız için aynı şey geçerlidir. Her birimizin de üç ay sonra, üç sene sonra ne olacağını değil, üç dakika içerisinde üzerimizdeki emanetin hakkını nasıl vereceğimizi düşünmemiz lazım."

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali