McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 17 Nisan 2014, Perşembe 19:48 tarihinde eklendi. 848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başbakan En Çok Bu İlçeyi Kaybettiklerine Üzüldü!

Dün AK Partili milletvekilleriyle yaptığı toplantıda yerel seçimlerde başarısız olduğu büyük şehirlerin milletvekillerini uyaran Başbakan, kaybedilmesine en çok üzüldüğü ilçeyi de açıkladı.
Başbakan En Çok Bu İlçeyi Kaybettiklerine Üzüldü!

Dün Ak Partili milletvekilleri ile bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçları ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Erdoğan kaybedilen bazı yerler için milletvekillerini uyardı. Erdoğan'ın, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kaybedilmesiyle ilgili olarak, "300 milletvekili, 30 milletvekili olan BDP'liler kadar olamadınız" dediği belirtildi. Meclis grubunda dile getirdiği İsmet İnönü'nün sözlerini kullanan Erdoğan'ın vekilleri, "İnönü'nün doğru sözlerinden biri de 'Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça.." diye eleştirdiği kaydedildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ İLÇE

Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Erdoğan'ın en çok üzüldüğü ilçenin Söğüt olduğu ortaya çıktı. Osmanlı Devleti'nin kurulduğu Söğüt'te belediye başkanlığının kaybedilmesine üzüldüğünü ifade eden Erdoğan'ın, "Beni en çok üzen Söğüt'ü alamayışımız. Osmanlı'nın kurulduğu Söğüt'e çok büyük yatırımlar da yapmıştık" dediği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali