McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Nisan 2014, Çarşamba 19:45 tarihinde eklendi. 714 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mert'in Cinayet Zanlısı Bileklerini Kesti!

Kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aykut Balk, Erzurum E Tipi Cezaevi'nde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.
Mert'in Cinayet Zanlısı Bileklerini Kesti!

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan Mert Aydın'ı (9) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aykut Balk'ın cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI
Tutuklu bulunduğu Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği belirtilen Balk, bu kentteki tedavisinin ardından Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.

24 SAAT GÖZETİM ALTINDA TUTULACAK
Hastanede kameralı bir odaya konulan Balk'ın 24 saat gözetim altında tutulacağı, daha sonra yeniden cezaevine gönderileceği kaydedildi.

Kars İstasyon Mahallesi'ndeki Barış Apartmanı'nda oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine 6 Nisan Pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyen çocuğun ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'ndeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu. Cinayet zanlısı olarak yakalanan Aykut Balk, tutuklanmıştı.

 

 

 

 

 

 

 



analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali