McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Nisan 2014, Çarşamba 19:34 tarihinde eklendi. 575 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2. Mert Aydın Vakıası! 4 Yaşındaki Çocuğu İnanılmaz Şekilde Öldürdüler!

AYDIN'ın Efeler İlçesi'nde, evlerinin yakınındaki ahırda bileği ve boğazı kesilmiş ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Ç., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
2. Mert Aydın Vakıası! 4 Yaşındaki Çocuğu İnanılmaz Şekilde Öldürdüler! Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik Caner bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın'ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler'in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Ç.'yi evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Ç., durumu kayınpederi 70 yaşındaki Cafer Ç. ve kepçe operatörü olan eşi 39 yaşındaki Bayram Ç.'ye bildirdi. 

Aile, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde Caner Ç.'yi aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Ç. torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak'ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu. Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Caner Ç. doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aydın'ın yerlisi oldukları öğrenilen Firdevs ve Cafer Ç. çifti, acı haber üzerine hastanede sinir krizi geçirdi. Doktorlar, çocuğa tecavüz şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.

Jandarma çocuğun yaralı olarak bulunduğu ahırda parmak izi incelemesi yaparken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali