McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Nisan 2014, Cumartesi 19:54 tarihinde eklendi. 708 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Son Dakika! Beşar Esed'den Yine Kimyasal Katliam! -VİDEO-

Böcek ilacıyla bebek katletmekle dünyanın tüm sahte kırmızı çizgileri geçildi! İnsanlık Suriye'de bir kez daha reel-politik tiyatroya mağlup oluyor!
Son Dakika! Beşar Esed'den Yine Kimyasal Katliam! -VİDEO-  

 

Esed Rejimi tarafından Hama'nın beldesi Kfar Zeyta'ya kimyasal saldırı gerçekleştirildi. Kimyasalların varillerle atıldığı ve zehirli klor gazı içerdiği gelen haberler arasında. Bölge sakinlerinden 100 kişinin durumunun kritik olduğu iddia ediliyor. Kfar Zeyta sivil yerleşim bölgesi olduğundan ölü ve yaralı sayısının fazla olmasından endişe ediliyor.

Saldırı ile ilgili görüntüler gelmeye başladı






Öte yandan Şam'ın Haresta bölgesinde de dün (11 Nisan cuma günü) öğle saatlerinde de yine kimyasal kullanıldığı öğrenildi.




 

 

 

Kullanılan kimyasalların seyreltilmiş sinir gazı denilen ve psikolojik etkileri de bulunanKuinuklidinil benzilat ile böcek ilacı karışımı olduğu iddia ediliyor.

Son günlerde varil bombalarını sık sık kullanan rejimin saldırıları sonrasında, saldırı bölgesindeki insanlarda gelişen rahatsızlıklar rejimin kimyasal silah kullandığı yönünde tartışmalara yol açmıştı.

Esed Rejimi en son Şam yakınlarındaki Doğu Guta'ya kimyasal saldırıda bulunmuş, çoğu çocuk yüzlerce sivil hayatını kaybetmişti.

İşte saldırı anı:

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali