McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Nisan 2014, Cuma 16:55 tarihinde eklendi. 3511 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avukata Saldıran Müvekkil iddiaları yalanladı ( ses Kayıt Video )

Edirne Barosu avukatlarından Adem Eray Kozan, eski bir müvekkilinin fiili saldırısına uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
Avukata Saldıran Müvekkil iddiaları yalanladı ( ses Kayıt Video )  

Saldırıdan sonra bugün Edine Barosu Yönetim Kurulu’ndan konuya ilişkin bir açıklama geldi. İşte söz konusu açıklama

 

 

“Sayın Meslektaşımız Av. Adem Eray KOZAN, 09.04.2014 günü akşamı görevinden dolayı saldırıya uğramış ve darp edilmiştir. Delillerin karartılmaması için, saldırının gerçekleştiği işletmedeki güvenlik kameralarının kayıtlarının celp edilmesini, görgü tanıklarının bir an evvel ifadelerine başvurulmasını ve saldırganın bir an evvel yakalanmasını bekliyoruz.

Meslektaşımıza görevinden dolayı yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Konunun takipçisiyiz. Mesleğimize ve meslektaşımıza yapılan bu vahim saldırıyı gerçekleştiren saldırganın cezalandırılması için Edirne Barosu gereğini yapacaktır.

 

 

 

İddiaya göre, daha önce ağabeyinin ve kardeşinin dosyasına baktığı ancak mesleki nedenlerden dolayı davasından çekildiği bir şahsın saldırısına uğrayan A.v Adem Eray Kozan. Yüzünden aldığı darbelerle yaralandığı ve saldırgan şahıs tarafından kravatından çekilerek ölümle tehdit edildiği Saldırıyı yapan şahıs ise olay yerinden uzaklaştı gündeme düşmüştü 

 

bugun ifadelerde kaçan şahıs diye ifade verilen Ö. Kara ile görüştüğümüzde evet kravatından çektim bardaydık gece saat 22 30 gibi içeri girdiğimde kendisi içerideydi kafam ile selam verdim yan masada oturan tanıdık bir kız arkadaşım  o şahısa selam verdiğimi görünce teminden beri  o şahısın bakışlarından rahatsız oldum tanıyorsan bır uyarırmısın dedi  bende kendisini kravatından tutarak uyardım orası bırden kalabalıklaştı  kendisi duvara vurmuş ola bilir ben neyle suçlandığımı bilmiyorum dedi

ses kayıtı için tıklayınız 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali