McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Nisan 2014, Salı 14:03 tarihinde eklendi. 658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gaytancıoğlu İtalya'da Konferans Verecek

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan GAYTANCIOĞLI
Gaytancıoğlu İtalya'da Konferans Verecek Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan GAYTANCIOĞLI 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Başkenti Roma’da düzenlenecek olan 2. Global Çevre Çalışmaları Konferansına katılacak.
Akademik kimliğinin yanı sıra Trakya’da birçok köy ve beldede yaptığı sunumlar ve bilgilendirmelerle Trakya insanı tarafından oldukça sevilen Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Okan GAYTANCIOĞLU, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Başkenti Roma’da düzenlenecek olan ve 61 ülkeden 200 Akademisyenin katılacağı 2. Global Çevre Çalışmaları Konferansı’na katılarak “Çeltik Yetiştiriciliğinde Gübre Kullanımının Çevreye ve Üretici Gelirlerine Etkisi; Trakya Bölgesi Örneği” konulu bir sunum yapacak. Trakya Bölgesi’ndeki durumu anlatacak olan GAYTANCIOĞLU’nun sunumu “World Journal on Environmental Research (Dünya Çevre Araştırmaları Dergisi) “ isimli uluslararası dergide de yayınlanacak.
Edirnemizin Havsa İlçesinden yetişen ve yaptığı bilimsel çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken GAYTANCIOĞLU, geçtiğimiz aylarda da TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından her yıl bilimsel araştırmalarıyla ülke tarımına evrensel ya da ulusal düzeyde önemli katkılarda bulunmuş bilim insanlarına verilen Bilim Ödülü'ne layık görülerek bu ödülün 2013 yılındaki sahibi olmuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali