McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Nisan 2014, Pazartesi 20:10 tarihinde eklendi. 1020 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Biz Buraya 5 Yıllığına Gelmedik”

Kerman, göreve başlamadan önce yaptığı konuşmada parti rozetini çıkardığını, herkesin belediye başkanı olduğunu belirterek ”Sizin istemediğiniz hiçbir işte inat etmeyeceğiz ”dedi.
“Biz Buraya 5 Yıllığına Gelmedik” 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliğine seçilenlerin mazbataları Cuma günü verildi.
İlçe Seçim Kurulu tarafından saat 15.00’da Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Törende konuşan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Kezer,”İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı olarak bu seçimin gözetimi ve denetimini anayasada aldığımız yetki ile hakim gözetiminde ve denetiminde bu seçimi anayasa, yasa ve YSK’nın genelgeleri doğrultusunda bağımsız, tarafsız bir şekilde en şekilde yürütmeye çalıştık, çabaladık” dedi.
Konuşmanın ardından, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar, Nuri Kavakkorulu, Suat Batı, Yusuf İder, Ekrem Eğe, Tarık Kalpakoğlu, Abdullah Ünsal, Halil Temizcan, Gürel Kale ile yedek meclis üyeleri mazbatalarını aldı.
Tören, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ve Meclis Üyeleri ile Esetçe Belediye Başkanı İbrahim Örs ve Meclis Üyelerine mazbatalarının verilmesiyle devam etti.
Törende İl Genel Meclisi Üyeleri Özcan Tosun, Necmi Sınır ve Yedek İl Genel Meclisi Üyesi Zafer Doğan da mazbatalarını aldı.
DANAYI KURBAN KESTİ.
Törenin ardından, Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri ve halkımızın yoğun katılımıyla belediye önünde kurban kesildi, dualar edildi.
KERMAN: “İPSALA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Partili, partisiz herkesin belediye başkanı olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kerman” Ben 5 yıllığına tüm İpsala halkından vekalet aldım. Ve Allah’ın izniyle niyetimi Cenab-ı Allah biliyor. Sadece ve sadece tek dileğim verdiğim sözleri yerine getirmek ve İpsala halkına güzel hizmetler sunmak. Ve bundan dolayı da tüm ilçemi, herkesi benim kucaklayacak kadar kucaklarım var. Yeter ki bana sahip çıkın, yeter ki iyi ekibimizle hizmetler etmeyi Cenab-ı Allah kısmet etsin. İpsala’yı sadece Belediye Başkanı olarak ben değil, meclis üyelerimiz değil, tüm İpsala halkıyla İpsala’yı birlikte yöneteceğiz. İpsala’yla ilgili yapılacak güzel çalışmalarda, güzel hizmetlerde karar alamadığımız zaman sizlerin, kamuoyunun yetkisine sunacağız. Sizlerin görüş ve düşüncesini alacağız. Eğer sizlerin karşı geldiği, sizlerin istemediği bir hizmeti halka rağmen sizlere getirmekte inat etmeyeceğiz. Bundan dolayıdır ki, bize vermiş olduğunuz görev ve yetkiyi en iyi şekilde, zamanımızı da en güzel şekilde ayarlayacağız. Ve 5 yılı dolu dolu hizmetle sunacağız. Bundan dolayı bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kesmiş olduğumuz kurbanımızın etiyle, Salı günü öğle namazından sonra yine burada Mevlid okutacağız, ikramımız olacak. Tüm İpsala halkımızı ve misafirlerimizi davet ediyorum, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Belediye Başkanlığı makamına geçildi.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman, görevini eski Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’den devraldı.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman daha sonra centilmenlik örneği göstererek Eski Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’e çiçek takdim etti ve makam aracıyla uğurladı.
MEHMET KERMAN : ” İSRAF ETMEYECEĞİZ.”
Belediye Başkanı Mehmet Kerman makamında yaptığı konuşmada “İpsala’nın malını, kiremidini kendi malımız gibi koruyup, oluşturacağız. İsraf etmeyeceğiz. En baştan israfı önleyeceğiz. Gelirin gelmediği yerde hizmet yapabilmek adına maliyet ve masrafları azaltmak o da bir karlılık. Bizim ticaret bilgilerimizin İpsala ilçesinde de aynı şekilde kendi içimizde başarılı olduğumuz gibi İpsala Belediyesi’ne de aynı başarıyı hissettireceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Kerman, sözlerini“ Başarılı olacağız, olmak zorundayız ve olmalıyız da. Biz buraya 5 yıllığına gelmedik” diyerek noktaladı.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı çok sayıda vatandaş makamında ziyaret ederek, tebrik etti. Yeni görevinde başarılar diledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali