McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Nisan 2014, Pazartesi 19:54 tarihinde eklendi. 742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özcan'ı Pazaryeri Projesi Hızla İlerliyor

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Trakya’nın en büyük projelerinden biri olarak nitelendirilen Pazaryeri Projesi’nin hızla ilerlediğini ve zamanından önce teslim edileceğini söylerken, projenin hızla ilerlediğini gördükçe daha büyük bir keyif yaşadığını söyledi.
Özcan'ı Pazaryeri Projesi Hızla İlerliyor

2013 yılının başlarında yapımına başlanan ve Özcan’ın her zaman “Esnaf AVM” olarak dile getirdiği Pazaryeri Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Pazaryeri Projesi’ndeki çalışmaları Balık Pazarı üzerindeki Orfoz Restaurant’tan inceleyen Özcan, önemli açıklamalarda bulundu.

“Projenin 3’te 2’sinin kaba inşaatı bitmiş durumda”

Çok az bir hafriyatın kaldığını ve projenin hızla ilerlediğini söyleyen Mehmet Özcan“Çok az bir kazı kaldı. Ondan sonra da kalan diğer kısımlar yükselecektir. Pazaryerinin kurulacağı alanın şekli belirlendi. Belediye Hizmet Binası’nın üzerine bir kat daha çıkılacak. Konferans Salonları’nın olduğu alanın hemen hemen büyük bir bölümü kapandı. İç düzenlemelerine başlanacak. Projenin şu an 3’te 2’si imar anlamında yapılmış durumda. Diğer bölümlerinin de inşaatına başlanıyor. Kaba inşaat olarak şu anda bitmiş durumda. Paşayiğit Caddesi ile Rasim Ergene Caddesi arasındaki bloklar kaldı. Paşayiğit Caddesi tarafındaki blokların yapımı sürüyor. Orası tamamlandıktan sonra da Rasim ergene Caddesi tarafındaki bölüm yapılacak. Zamanından çok çok önce inşaatın bitmesi planlanıyor.”

“Böyle bir projenin hayata geçmesini, yükselmesini görmek insana keyif veriyor”

Daha önce kendisine yapılan bazı eleştirileri de değerlendiren Özcan“Eserimiz burada, babası da burada. Bu eser nerden baksanız, 150-200 sene burada kalacak. Belki de daha fazla olacak. Bu projeyi Keşan adına yapıyorum. Ama bunun proje babası, fikir babası benim. Sadece Keşan değil tüm bölge büyük bir eser kazanacak. Bölgenin ticari hayatına da çok büyük katkı sağlayacak bu proje.  Bir çok yer için çekim odağı olacak. Böyle bir projenin hayata geçmesini, yükselmesini görmek  insana keyif veriyor. Bu keyfi de ben Keşanlılar adına yaşıyorum. 1990 yıllarından beri her belediye başkan adayının pazaryeri yapmak seçim vaadlerinde yer aldı. Ama Allah bize kısmet etti. Biz de bunu hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10-11 ayımız kaldı. Beni eleştiren bazı arkadaşlarımız vardı. Yok burasını göremeyecekmişim falan diye. Ama çocuğumuz büyüyor, babası da yine başında…”

Ruhsat alındıktan sonra belediye binası taşınacak

DSC_0619

Belediye binansın da proje tamamlandıktan sonra taşınacağını söyleyen Mehmet Özcan“Bu proje bitmeden, teslim yapılmadan hiçbir birimimizi buraya taşımayacağız. Ruhsatını aldıktan sonra geçeceğiz. Kanun ne gerektiriyorsa onu yapacağız. Yasa dışı şeylere uymayacağız.” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

Özcan, projeyi karşıdan gördükçe çok büyük bir keyif aldığını da ifade ederek, Keşan halkından da proje ortaya çıktıkça olumlu tepkiler almaya başladığını, bu anlamda Keşan’a güzel bir eser kazandırmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

www.haberkesan.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali