McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Nisan 2014, Pazartesi 19:45 tarihinde eklendi. 556 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OKULLARDA TABLET DAĞITIMINA BAŞLANDI.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,”geleceğin Fatihleri kılıçla değil bilgiyle muzaffer olacaklardır” dedi.
OKULLARDA TABLET DAĞITIMINA BAŞLANDI.

Gürbüz, Fatih Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki 550 bin 9.sınıf öğrencisi ve liselerdeki 125 bin öğretmen olmak üzere toplam 675 bin tabletin dağıtıldığı törene katıldı.

İpsala Anadolu Lisesi Mehmet Yavaş Konferans salonunda düzenlenen törende öğretmenlere tabletleri teslim eden Gürbüz,”geleceğin Fatihleri kılıçla değil bilgiyle muzaffer olacaklardır” dedi.

Törende konuşan İpsala Milli Eğitim Müdür Vekili Salih Mehmet Engin, İpsala Anadolu Lisesindeki 60, 9. sınıf öğrenci ve 15 öğretmene tablet dağıtımını gerçekleştirmek için toplanıldığını söyledi.

Engin, “Milli Eğitim Bakanlığımız öğrencilerimizin çağın gerektirdiği bütün donanıma sahip olması için çalışmalarını devam ettirmektedir. Türkiye'de meslek liseleri dışında kalan liselerdeki etkileşimli tahta kurulumları tamamlanan 9'uncu sınıflardaki öğrencilere tablet dağıtımı yapılmaktadır.

 

Teknoloji iyi kullanılırsa faydalı olur. Öğrencilerimizin tabletler sayesinde bilgiye daha hızlı ve derinlemesine ulaşma imkânları olacaktır. Tabletler ve etkileşimli tahtalar sayesinde hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de yöneticilerimiz sürekli kendilerini yenilemiş ve geliştirmiş olacaklardır. Teknolojiyi kullanırken okumaktan, yazmaktan, kitaptan ve kütüphaneden uzaklaşmamız gerekiyor.”dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali