McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Nisan 2014, Cuma 20:41 tarihinde eklendi. 992 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşbilen Mazbatasını Aldı

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN
İşbilen Mazbatasını Aldı

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN ve Belediye Meclis Üyeleri ile Kırcasalih Belediye Başkanı Suat KARAKAŞ ve Belediye Meclis Üyeleri 04.04.2014 Cuma günü saat 11:00’da Uzunköprü Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılan törenle mazbatalarını aldılar.

Mazbata törenine, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, CHP Edirne Milletvekili Kemal DEĞİRMENDERELİ, Havsa Belediye Başkanı Oğuz TEKİN, İl Başkanı Oktay BOZKURT, Uzunköprü İlçe Örgütü Başkanı İnanç SÜLÜŞ, Uzunköprü Belediye Meclis Üyeleri; Recep GÜZEL, Ahmet AKSOY, Ali İhsan SARI, Sevinç KARAMOLLA, Necmettin AKIN, Özcan ATAK, Zeliha TOKATLI, Muharrem ÖZGEN, Osman AKGÜN, Hacer DOĞRUGÜVEN, İsmail AKSOY ve Şahin ŞENGÜL katıldılar.

Kaymakamlıkta yapılan mazbata töreninden sonra Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN, Edirne Milletvekili Kemal DEĞİRMENDERELİ, Havsa Belediye Başkanı Oğuz TEKİN, İl Başkanı Oktay BOZKURT, İlçe Başkanı İnanç SÜLÜŞ, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Parti Üyeleri zafer yürüyüşü düzenledi. CHP Uzunköprü İlçe Örgütü Binası önünden başlayan yürüyüş, Gazi Caddesi boyunca Atatürk Heykeli’ne kadar devam etti.

 

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından CHP Uzunköprü İlçe Örgütü Başkanı İnanç SÜLÜŞ bir konuşma yaptı. SÜLÜŞ konuşmasında:’’ CHP Uzunköprü İlçe Örgütü olarak seçim süreci boyunca yoğun çalışma örneği gösterdik. Örgüt olarak parti içi siyasi tartışmaları bir kenara bırakarak, rakip partilerle yarışarak bu önemli başarıya imza attık. Oy sayımızı 8 binlerden 14 binlere çıkardık. Önümüzdeki süreçlerde de partimiz adına faydalı çalışmalar yaparak daha nice zaferlere ulaşacağız’’ ifadelerine yer verdi.

 

İlçe Başkanı SÜLÜŞ’ün ardından bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN ise yaptığı konuşmalarda:’’ Öncelikle İlçe Başkanımız İnanç SÜLÜŞ’ün söylediği tüm ifadelerin altına hepimiz imzamızı atıyoruz. Bizler göreve geldiğimiz süreçten sonra siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak Uzunköprü Halkına ayırım yapmadan en iyi hizmeti vereceğiz. Tüm partililerime, seçim süreci boyunca bizimle birlikte hareket eden gizli kahramanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali