McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Nisan 2014, Cuma 18:34 tarihinde eklendi. 630 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gülen Okulları'nda Çocuklara Ezberletilen Beddua ve Söz: "Büyüyünce Başbakan'ın Evini Yıkacağız!"

Gülen Okulları'nda Çocuklara Ezberletilen Beddua ve Söz: "Büyüyünce Başbakan'ın Evini Yıkacağız!"
Gülen Okulları'nda Çocuklara Ezberletilen Beddua ve Söz:

Gülen örgütüne yakın Bahçelievler Safiye Sultan Koleji'ndeki Gonca Yava'da etüt görevlisi olan engelli Leyla Çelik (29), kolej hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Hakaret, mobbing ve özlük haklarının ihlali" gerekçeleriyle suç duyurusunda bulundu. Koleje geçen yıl İŞKUR tarafından yönlendirilen Çelik, ikna odaları ve beddua seanslarıyla karşılaşan Çelik, bu kara propagandalara karşı çıkınca baskı gördü. Kolejde 7 yaşındaki çocuklara "Büyüyünce Başbakan'ın evini yakacağız" sözlerini ezberlettiğini söyleyen Çelik şu iddialarda bulundu: 

Pensilvanya'ya bağlılığa göre kurum içinde kast sistemi kurmuşlar. Ayak uyduramayanlar köle statüsünde muamele görüyor. Seçim sürecinde CHP'ye karşı tavrım net olunca köle statüsüne indirildim. 

Yerel seçime 2 ay kala ikna odaları kuruldu. İktidara yakın personelin hayatı karardı. Defalarca odaya çekildim. İtiraz ettikçe üzerimdeki baskı daha da arttı. Çalıştığım yuvanın müdiresi N.G. ile İngilizce öğretmeni G.A. odada "Burada çalışıyorsan ya CHP'ye oy vereceksin ya da ekmek yiyemezsin, sokak kadını" ve "İkna odalarından dışarıdan birilerinin haberi olursa seni mahkemelerde süründürürüz. Elimizden Başbakan bile kurtulamaz, sen mi kurtulacaksın" dediler. Duruma isyan edip ses çıkaramayan arkadaşlarım var. 

Hakaretlerin fiziksel şiddete dönüşmesine ramak kala özel eşyalarım, kıyafetlerim ve şahsi dolabımda bulunan malzemelerı dışarı attılar. Genel müdüre çıktım, o makamdan da aynı üslupla kovuldum. 

'PSİKOLOJİM BOZULDU'
28 Şubat sürecinde de aynı şeylerin yaşandığını duyduğunu fakat gördükleri karşısında psikolojisinin bozulduğunu anlatan Çelik, "Yumuşak doku kanseri geçirdim. Yüzde 40 oranında engelliyim. Kanserden kurtulmuşken hayatımın geri kalanını bu kurum karattı" dedi. Çelik, "İşten çıkarmak için neden bulamayınca iş disiplinine yönelik hakkında tutanak tuttular. Yargının, casusluk faaliyeti yürüten bu yapının vatandaşa neler yapabileceğini görmesini istiyorum. Maddi manevi tazminat davası açacağım" diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali