McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Nisan 2014, Perşembe 21:37 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

fuatavni denilen soysuz vatan haini baksana birşey deneyeceğiz!

fuatavni denilen soysuz vatan haini baksana birşey deneyeceğiz!

Pensilvanya maşası CHP’ye bile tasma takıp dolaşan Twitter’daki @fuatavni hesabı üzerinden Gülen terör örgütünün Türkiye’yi karıştırma operasyonu sürüyor.

Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran tuttu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yanıtlaması istemiyle verdiği yazılı soru önergesinde “Twitter’da @bulent_arinc dışında başka bir hesabınız var mıdır? Twitter’daki @fuatavni hesabı size mi aittir” sorusunu yöneltti.

Arınç, “Bu bir saygısızlıktır. Aklı sıra hakaret etmeye çalışıyor. Böyle bir saygısız soruya, nasıl cevap vereceğimizi bekleyip görsün” diye cevap verdi.

@fuatavni hesabını Gülen terör örgütünden kimlerin yönettiği tartışma konusu. 

Peki bu hesabın arkasındakiler kimler?

Belki açığa çıkar diye bir yol deneyelim dedik, @fuatavni denilen soysuz vatan haini ite küfredip belki bize dava açmasını sağlarız da hani kimliği ortaya çıkar diye bir test yapalım istedik.

@fuatavni denilen soysuz, vatan haini, şerefsiz, haysiyetsiz, genelev dölü, alüfte çocuğu,  İsrail yalaması, Neo-con tasmalı it hadi bize dava aç da görelim…

Kafası dumanlı cibilliyetsiz, Fatih Sultan Mehmet Han’ın “Avni” mahlasını kullanmaya utanmıyor musun? Onun döneminde yaşasan kelleni şuracıkta koparmıştı senin hain köpek! 

Hadi yürü git şimdi dava aç bize de, erkekliğini görelim…

 

 

 

 


medyagündem

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali