“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ocak 2011, Pazartesi 19:18 tarihinde eklendi. 953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nüfus Müdürü tutuklandı

Serbest bırakılan Nüfus Müdürü Mustafa H.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi, Cumhuriyet Savcısı’nın bir üst mahkemeye yaptığı itiraz sonucu tutuklandı.
Nüfus Müdürü tutuklandı Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, kaçakçılık, çek-senet tahsilatı, tehdit gibi birçok suça karıştıkları iddiasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakılan Nüfus Müdürü Mustafa H.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı’nın bir üst mahkemeye yaptığı itiraz sonucu tutuklandı.

Çerkezköy'de geçtiğimiz Aralık ayında, kaçakçılık, çek-senet tahsilatı, tehdit gibi suçları işledikleri iddiası ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyon kapsamında, çetenin lideri olduğu öne sürülen C.G ile birlikte H.A., E.S., İ.E., T.P., H.A., M.T., V.P., M.G., K.F., M.D., Y.D. ve adliyede görevli memur S.T. 'Silahlı suç örgütü kurma, iş yeri ve kamu binası kurşunlama, devam eden soruşturma müdahale etmek,görevli olan görevliye görevini kötüye kullandırma, çek, senet tahsilatı, nitelikli yağma, silahlı tehdit ile uyuşturucu madde bulundurma ve ticaretini yapma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı operasyon kapsamında, çeteye para karşılığında baskı yapacakları kişilerin hakkında bilgilerini verdiği öne sürülen Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Mustafa H. ile birlikte müdürlükte görevli memur K.G. ve Çerkezköy Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru N.K., adliyede görevli katip S.S ile İ.D.,V.P., M.Ş.'nin çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, mahkemenin adli kontrol kararı ile serbest bıraktığı 7 kişinin tutuklanması için üst mahkemeye itiraz etti. Savcının itirazını değerlendiren Asliye Caza Mahkemesi itirazı yerinde bularak Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Mustafa H., K.G., N.K., S.S. İ.D.,V.P., M.Ş. tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklanan şüpheliler Pınarhiser Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Operasyon kapsamında tutuklananların sayısı 20’ye yükseldi.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali