McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 31 Mayıs 2012, Perşembe 20:55 tarihinde eklendi. 3002 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Av. Tuğba Atalay İstifasını Verdi

Ak Parti Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Atalay görevinden istifa etti. Av. Tuğba Atalay istifa dilekçesinde hamile oluşu ve doğum sürecisinin yaklaşması nedeniyle ailesine ve çocuklarına zaman ayırmak istediğini ve yoğun siyasi tempoya ara vereceğini belirtti.
Av. Tuğba Atalay İstifasını Verdi
 
 

 

Ak Parti Kadın Kolları Uzunköprü ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de Av. Tuğba Atalay'ın görevi bırakmasının ardından yeni atanacak başkanın işini kolaylaştırmak için toplu olarak istifalarını verdiler.

 

            trakya22 com muhabırıne konu ile ilgili olarak açıklama yapan Av. Tuğba Atalay, "Bir süredir Ak Parti Uzunköprü Kadın Kolları başkanlığı görevini yürütmekte idim. Elimden geldiği, gücümün yettiği kadarıyla görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Yönetim kurulu üyelerime ve partililerime göreve devam etmem konusunda yaptıkları ısrarlar dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Ama artık doğum sürecim yaklaştı bundan sonra aileme ve çocuklarıma daha çok vakit ayırmak istiyorum. Benden sonra görevi devir alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. "dedi. Atalay göreve gelecek arkadaşlara her konuda yardımcı olmaya ve partisinin başaralı olması için çalışmaya devam edeceğini de ekledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali